Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 19

L.Linkevičius: Lietuva – už bendrą ES atsaką Rusijai po S.Skripalio apnuodijimo

Lietuva palaikytų bendrą Europos Sąjungos (ES) atsaką Rusijai po buvusio šnipo Sergejaus Skripalio apnuodijimo Jungtinėje Karalystėje, pirmadienį paskelbė užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.
Linas Linkevičius
Linas Linkevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Solidarizuojamės su Jungtine Karalyste ir esame pasirengę bendram atsakui“, – pranešime cituojamas ES užsienio reikalų tarybos posėdyje dalyvavęs L.Linkevičius.

ES šalių užsienio reikalų ministrai pirmadienį pasmerkė kovo pradžioje įvykusį S.Skripalio ir jo dukros apnuodijimą, reiškė solidarumą su Jungtine Karalyste, paramą vykdomam tyrimui ir pasirengimą bendram atsakui, rašoma Lietuvos užsienio reikalų ministerijos pranešime.

Rusiją dėl išpuolio apkaltinusi Jungtinė Karalystė išsiuntė iš šalies 23 Maskvos diplomatus. Rusai Londonui atsakė tuo pačiu.

ES ministrai taip pat diskutavo apie prezidento rinkimus Rusijoje, aptarė padėtį Ukrainoje, Sirijoje, Irane ir Korėjos pusiasalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius