Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2015 08 11

Laimėkite „iPad Air 2 Gold“ filmo „Sangailės vasara“ vasaros kadro konkurse

Rugpjūčio 21 dieną į Lietuvos kino teatrus atkeliauja šių metų lietuviška kino sensacija tapęs filmas „Sangailės vasara“. Šis juosta buvo apdovanota už geriausią režisūrą prestižiniame JAV „Sundance“ kino festivalyje, audringai sutikta Europoje ir tituluota geriausiu filmu šių metų „Sidabrinės gervės“ apdovanojimuose.
Filmo „Sangailės vasara“ kadras
Filmo „Sangailės vasara“ kadras
„iPad Air 2 Gold“,
„iPad Air 2 Gold“,

Artėjant „Sangailės vasaros“ premjerai filmo kūrėjai kviečia žiūrovus įsijausti į vasarišką filmo nuotaiką ir pasidalinti ypatingomis jūsų vasaros akimirkomis, už kurias geriausiųjų laukia vertingi prizai. Įspūdingiausios nuotraukos autoriaus ar autorės laukia naujutėlis „iPad Air 2 Gold“, kuris leis bet kokią fotogaleriją pasiimti su savimi. Dar 30 laimingųjų gaus dovanų po vienetinę nuotraukų knygą, kurią galės patys susikurti per „ZoomBook“ aplikaciją arba interneto svetainėje Zoombook.lt. Net pusšimtis geriausių „Sangailės vasaros“ fotokonkurso nuotraukų bus eskponuojamos Vilniaus ir Kauno „Vero Cafe“ tinklo kavinėse.

Zoombook.lt nuotr./30 laimingųjų gaus dovanų po vienetinę nuotraukų knygą, kurią galės patys susikurti kartu su „ZoomBook“
Zoombook.lt nuotr./30 laimingųjų gaus dovanų po vienetinę
nuotraukų knygą, kurią galės patys susikurti kartu su „ZoomBook“

„Sangailės vasaros“ fotokonkurso taisyklės paprastos – norintiems dalyvauti tereikia turėti paskyrą „Instagram“ nuotraukų dalinimosi platformoje ir joje išpublikuoti nuotrauką, kurioje įamžinta pati ypatingiausia, gražiausia, smagiausia ir nepamirštama jūsų vasaros akimirka. Prie nuotraukos būtina pridėti prierašą #sangailesvasaroskadras, pagal kurį konkurso rengėjai ieškos dalyvių kadrų ir tik iš jų išrinks laimėtojus.

Tad dalinkites jau užfiksuotų vasaros kadru ar griebkite fotoaparatą, išmanųjų telefoną ir keliaukite įamžinti geriausios jūsų vasaros akimirkos! „Sangailės vasaros“ fotokonkursas vyks lygiai dvi savaites, tad jūsų vasariškų kadrų „Instagram“ su prierašu #sangailesvasaroskadras ieškosime iki rugpjūčio 24 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius