TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 12 17

Laisvės partija įsteigė Vilniaus rajono skyrių

Laisvės partija ketvirtadienį nuotoliniu būdu įsteigė Vilniaus rajono skyrių. Skyriaus pirmininku išrinktas Daniel Ilkevic, skelbia partija.
„Laisvės“ patijos suvažiavimo akimirka
„Laisvės“ patijos suvažiavimo akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 Laisvės partija

„Suprantame, kad Vilniaus rajonas turtingas savo istorija ir paveldu, tai įpareigoja vykdyti puoselėjančią ir darnią veiklą. Čia gyvena įvairūs žmonės, mums svarbu, kad kiekvienas iš jų taptų integralios visuomenės dalimi, jų interesai būtų nepamiršti ir išklausyti. Laisvės partijoje renkasi laisvi žmonės, todėl vadovaudamiesi pozityviu veiklos naratyvu stengsimės sukurti laisvą ir džiaugsmingą aplinką Vilniaus rajono gyventojams visuose jų gyvenimo plotmėse. Sieksime atliepti Vilniaus rajono gyventojų lūkestį, dalyvauti ir palaikyti demokratišką, liberalią ir žmogaus teisėmis grįstą politiką“, – išplatintame pranešime teigia Laisvės partijos narė, teisingumo ministrė Evelina Dobrovolska.

Trečiadienį buvo įsteigtas ir Laisvės partijos Ukmergės skyrius. Šiuo metu veikia jau 20 Laisvės partijos atstovybių visoje Lietuvoje, taip pat Kalifornijoje, Londone ir Briuselyje.

Partija nurodo, kad dar iki šių metų pabaigos bus įsteigti skyriai Marijampolėje, Tauragėje, Rokiškyje, Radviliškyje ir Kėdainiuose, o kitų metų pradžioje – Alytuje. Laisvės partija daugiausiai narių telkia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir užsienyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius