Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 25

Lazdijuose sekmadienio popietę prašniokštusi liūtis tvindė gatves

Sekmadienio popietę Lazdijuose prašniokštusi liūtis miesto gatves padarė sunkiai pravažiuojamas. Ypač sudėtinga situacija pagrindinėse Kauno ir Taikos gatvėse.
Liūtis Lazdijuose
Liūtis Lazdijuose / Dariaus Brindzos nuotr.

Nors sinoptikai ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai dzūkus įspėjo laukti artėjančio škvalo, didelės žalos lietus nepridarė. O ir vėjo gūsiai nesiekė škvalui būdingo greičio – Lazdijuose liūtis nulijo stipriai, bet ramiai.

Lietus lazdijiškius pasiekė apie 16 valandą ir truko gerą pusvalandį. Nors tolumoje griaudėjo perkūnija bei žaibavo, pačiame mieste buvo ramu. 

Gausus kritulių kiekis nespėjo nutekėti miesto lietaus surinkimo trasomis, surenkamieji šuliniai gatvėse greitai persipildėgreitai persipildė ir fontanavo į viršų. 

Taikos gatvėje liūtis važiuojamąją kelio dalį pavertė upe – vandens gylis ant gatvės siekė apie 20 centimetrų. Užlieti gyventojų daržai, pasemti kiemai.

Itin sudėtinga pravažiuoti ir Kauno gatve. Čia vanduo ties Darbo biržos pastatu siekia per 20 centimetrų, užsemta lauko automobilių stovėjimo aikštelė ties Lazdijų rajono savivaldybės pastatu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius