-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 11

Liberalų sąjūdžio kandidatas į Vilniaus merus – LAIEK prezidentas Martynas Nagevičius

Pirmadienio vakarą Liberalų sąjūdžio Sostinės skyriaus Taryba rinkosi į neeilinį posėdį – tvirtinti visuotinio el. balsavimo rezultatus: kandidatą į merus ir išreitinguotą kandidatų sąrašą Vilniaus m. savivaldos rinkimuose. Kovą dėl kandidato į merus laimėjo Martynas Nagevičius surinkęs 96 balsus, savo valią visuotinio el. balsavimo metu išreiškė 136 Sostinės skyriaus nariai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Martynas Nagevičius
Martynas Nagevičius / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Šį laimėjimą vertinu ne tik kaip liberalų pasitikėjimą manimi, bet ir kaip pritarimą mano pasiūlytai Vilniaus ateities vizijai: Vilnius – multikultūriškas, tolerantiškas, ekologiškas, klimato kaitos atžvilgiu neutralus, liberaliai tvarkomas, talentų iš viso Pasaulio traukos centras“, – balsavimo rezultatus vertino M.Nagevičius.

M.Nagevičius taip pat tapo ir Liberalų sąjūdžio sąrašo lyderiu Vilniaus mieste. Kandidatais į Vilniaus miesto tarybą po M.Nagevičiaus išsirikiavo Sostinės skyriaus pirmininko pavaduotojai Orinta Omelytė, Donatas Baranauskas, Aleksejus Persijanovas ir Arminas Lydeka. Skyriaus pirmininkas Vytautas Tamošiūnas į Vilniaus miesto tarybą nekandidatuoja.

Tiek kandidatas į merus, tiek išreitinguotas sąrašas buvo patvirtinti posėdžio metu. Rinkimų štabo vadovu paskirtas Donatas Baranauskas, kuris laikinai jau ėjo šias pareigas skyriuje.

Visuotiniame skyriaus susirinkime, kuriame dalyvavo 61 skyriaus narys, praėjusią savaitę buvo nuspręsta nebalsuoti vietoje dėl kandidato į merus ir kandidatų sąrašo Vilniaus m. savivaldos rinkimuose. Balsavimas buvo išplėstas ir pirmą kartą skyriaus istorijoje buvo surengtas visuotinį el. balsavimas įtraukęs daugiau skyriaus narių. Išreitinguotas LRLS Tarybos kandidatų sąrašą galite rasti čia. Sąrašas nėra baigtinis ir gali būti pildomas toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius