Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 09 09 /17:21

Liberalų sąjūdžio nariu tapęs Žydrūnas Savickas ketina dalyvauti ir Seimo rinkimuose

Stipriausiu pasaulio žmogumi vadinamas Žydrūnas Savickas trečiadienį tapo Liberalų sąjūdžio Vilniaus miesto skyriaus nariu. Iki šiol Ž.Savickas buvo laikomas buvusio sostinės mero Artūro Zuoko komandos žmogumi.
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Apsisprendžiau prisijungti prie stiprios ir augančios Vilniaus liberalų komandos. Dabar matau sveikas, geras permainas Vilniaus miesto savivaldybėje. Pats esu darbštus, nemažai pakeliu ir visada siekiu užsibrėžto tikslo – manau, šios savybės man praverčia ne tik sporte, bet ir politikoje“, – pranešime cituojamas Ž.Savickas. 

Praėjusios kadencijos Vilniaus miesto savivaldybės Taryboje Ž.Savickas buvo tuomečio mero A.Zuoko komandos narys ir jo partijos frakcijoje išbuvo visą kadenciją.

Savo ateitį žinomas sportininkas sieja su politika bei planuoja dalyvauti 2016 m. Seimo rinkimuose.

Ž.Savickas yra Lietuvos sportininkas galiūnas, tituluojamas stipriausiu pasaulio žmogumi. Septyniskart jis tapo prestižinių galiūnų varžybų „Arnold Strongman“ nugalėtoju bei yra daugybės pasaulio rekordų autorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius