Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 28

Lietuvoje nepageidaujamo G.Lepso kūrinį medikams skyręs Telšių savivaldybės administracijos direktorius: nemaišykime politikos ir kalbos

Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas medicinos darbuotojus jų profesinės šventės proga sekmadienį pasveikino nusiųsdamas muzikinę dovaną – dėl galimų jo ryšių su nusikaltėliais Lietuvoje nepageidaujamo Rusijos dainininko Grigorijaus Lepso dainą. Tačiau direktorius tame nieko blogo nemato, esą svarbiausia, kad daina tinkama.
Imanto Motiejūno sveikinimas
Imanto Motiejūno sveikinimas / Vaizdas iš feisbuko

„Šaunieji mūsų medicinos darbuotojai, Pati geriausia diena vėl sugrįš pas mus, o kol kas geriau būti tik namuos, nuostabiausia diena vėl sugrįš pas mus, aš žemai lekiuosi mūsų daktarams... AČIŪ JUMS, MEDICINOS DARBUOTOJAI. SU JŪSŲ PROFESINE ŠVENTE!“ – tokį įrašą savo feisbuko paskyroje sekmadienį paskelbė Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius I.Motiejūnas.

Ir pridėjo muzikinį kūrinį: grupės Rusijos atlikėjų, kurios centre – Lietuvoje nepageidaujamas dėl ryšių su nusikalstamu pasauliu Grigorijus Lepsas.

Paklaustas, kodėl medikams sveikinti pasirinko būtent šią dainą, o ne, galbūt, lietuvišką kūrinį, direktorius atsakė klausimu: „Negera daina, nepatiko?“

„Nemaišykime politikos ir kalbos. Esmė ta, kad ten esminiai žodžiai yra padėka medikams, skamba toje dainoje, nematau čia nieko bloga. O tai turėjo būti angliškai, vokiškai, prancūziškai?“ – kalbėjo I.Motiejūnas.

Tai, kad Lietuva dar prieš metus garsų Rusijos atlikėją G.Lepsą įtraukė į šalyje nepageidaujamų asmenų sąrašą dėl jo įtariamų ryšių su nusikalstamu pasauliu, direktoriui irgi nepasirodė argumentas rinktis kitą muzikinį sveikinimą.

„Ne dainininką žiūrėkim, žiūrėkim į kūrinį ir į esmę, prasmę, kas toje dainoje įprasminta. Ne vienas dainininkas ten yra, daugiau atlieka“, – kalbėjo I.Motiejūnas, tikindamas, kad jam ta daina tikrai atrodė tinkama šiai progai.

Medicinos darbuotojų diena Lietuvoje minima balandžio 27 dieną, tačiau sveikinimai COVID-19 pandemijos metu sunkiai dirbantiems medikams skriejo jau nuo savaitgalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius