Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 08

Linas Linkevičius su Kanados kolege aptarė paramą Ukrainai

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius antradienį su Kanados kolege Chrystia Freeland aptarė paramą Ukrainai. Pasak L.Linkevičiaus, Kanados užsienio reikalų ministrė planavo kartu su kelių valstybių diplomatijos vadovais vykti į Ukrainą, tačiau planus pakeitė šalies vidaus politikos darbotvarkė.
Linas Linkevičius
Linas Linkevičius / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Mes ketiname vykti sausio 15–16 dienomis į Mariupolį, buvo planuose kad ir Kanados užsienio reikalų ministrė Ch.Freeland važiuos, bet ji negali dėl vidaus politikos priežasčių, yra svarbus Vyriausybės posėdis svarbus. Ji paskambino, palaikydama šią iniciatyvą, ta proga aptarėme ir kitus svarbius dalykus“, – BNS sakė L.Linkevičius.

Lietuvos užsienio reikalų ministras pokalbio metu išsakė savo paramą dėl Kinijoje sulaikytų Kanados piliečių.

„Kaip žinote, yra sulaikyti Kanados piliečiai Kinijoje, mes, kaip ir kitos Europos Sąjungos šalys, išsakėme paramą, kad jie būtų paleisti, nes sulaikyti be aiškių argumentų“, – sakė L.Linkevičius.

Kanadoje gruodžio 1-ąją suėmus Kinijos telekomunikacijų milžinės „Huawei“ vyriausiąją finansinių operacijų pareigūnę, Kinijoje buvo sulaikyta keliolika kanadiečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius