Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 29

Londone ieškomas lietuviškas parduotuves apiplėšinėjantis ginkluotas emigrantas

Lietuviškų parduotuvių savininkai Londone apimti nerimo. Per keletą dienų ginkluotas tautietis apšvarino dvi parduotuves. Galvą ir veidą prisidengęs vyras, grasindamas ginklu pardavėjoms, pareikalavo atiduoti kasose esančius pinigus.

Kovo 26 d. juoda striuke su gobtuvu vilkintis vyras įėjo į Romfordo rajone esančią lietuviškų prekių parduotuvę „Mixas“ ir išsitraukęs šaunamąjį ginklą liepė pardavėjai atiduoti visus pinigus. Parduotuvių tinklo savininkai socialiniame tinkle išplatino prašymą padėti atpažinti nusikaltėlį.

Londono lietuvių parduotuvę apiplėšęs tautietis.
Londono lietuvių parduotuvę apiplėšęs tautietis.

„Mieli tautiečiai, reikia jūsų pagalbos, šiandieną į parduotuvę „Mixas“ Romforde užėjo lietuvis, išsitraukęs pistoletą pagrasino pardavėjai, liepė atidaryti kasą ir pagrobė pinigus. Prašome visų dalintis informacija, kad kiti nenukentėtų ir gal kas iš jūsų pažinsite šitą žmogų, atsidėkosime už informaciją“, – skelbiama parduotuvės paskyroje „Facebook“.

Kovo 28 d., įtariama, tas pats vyras apiplėšė kitą, Dagenhamo rajone esančią lietuviškų prekių parduotuvę „Vida&Sons“. Vilkėdamas kita striuke, tačiau taip pat prisidengęs veidą ir grasindamas ginklu pardavėjai vyras pagrobė pinigus.

Lietuviai prašo visų, galinčių atpažinti vyrą, susisiekti su jais.

„DĖMESIO!!! Kovo 28 d. buvo apiplėšta Vida&Sons Dagenham parduotuvė, esanti Porters Avenue. Nusikaltėlis darbuotojai grasino ginklu. Jei atpažinsite nusikaltėlį, maloniai prašome kuo skubiau su mumis susisiekti asmenine žinute arba el. paštu vida@vidaandsons.com. Už informaciją, padėsiančią policijai sulaikyti įtariamąjį, atsidėkosime!“, – skelbiama socialiniame tinkle.

Abiejų apiplėštų parduotuvių savininkai turi parduotuvių tinklus Londone. Verslininkai nedelsdami kreipėsi į pareigūnus, o vagies nuotrauką bei filmavimo kamerų vaizdo įrašus išplatino socialiniuose tinkluose. Lietuviai prašo visų, galinčių atpažinti vyrą, susisiekti su jais. Už naudingą informaciją žadama atsilyginti. Abu nusikaltimai įvykdyti Šv. Velykų savaitgalį, kuomet dėl išaugusios prekybos parduotuvėse esama daugiau grynų pinigų.


Vienos parduotuvės apsaugos kamerų užfiksuotą apiplėšimą galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius