Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 16 /21:11

„Manęs nenustebino“: čiuožimo čempionato organizatorių teiginius įvertino ir kita konflikto pusė

Spaudos konferenciją antradienį surengę Europos dailiojo čiuožimo organizatoriai ne atsiprašė, o apkaltino konflikto sukėlimu apie galbūt nederamą jų elgesį viešai prabilusią Kają Eleną Brilę. Ji 15min plačiau pakomentavo, ką mano apie spaudos konferencijoje išsakytus teiginius. Vieną jų moteris patvirtino.
Kaja Elena
Kaja Elena Brilė / Asmeninio arch.nuotr.

BNS spaudos konferencijų salėje antradienį po pietų susirinko Lietuvos čiuožimo federacijos vadovas Vytautas Jasutis, čempionato organizavimo komiteto vadovė Justina Fabijonavičienė ir šio komiteto narys, sporto komentatorius Ervinas Kvitkauskas.

Jie tikino, kad prieš keletą dienų feisbuko grupėje „Feminizmas“ paskelbti K.E.Brilės teiginiai apie konfliktą yra „melas ir šmeižtas“, o dėl to ketinama kreiptis ir į teisėsaugą.

Čempionate dirbusi K.E.Brilė savaitgalį socialiniuose tinkluose paskelbė emocingą įrašą, kuriame rašė, kad buvo iškoneveikta čempionate dirbusio žinomo sporto komentatoriaus E.Kvitkausko, kuris esą galėjo būti neblaivus.

Moteris teigė atėjusi E.Kvitkausko paprašyti patildyti muziką. Ji sakė vykdžiusi savo tiesioginės vadovės prašymą, tačiau E.Kvitkauskas ją esą iškeikęs ir iškvietęs apsaugą.

Po šio konflikto K.E.Brilė buvo pašalinta iš arenos, iš jos atimta akreditacija. Ji taip pat tvirtino, kad su ja nebuvo sudaryta darbo sutartis, nors tai ne kartą žadėta padaryti.

„Aš toliau laikysiuosi savo versijos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius