Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 20

„Megoje“ – beprecedentė nuolaidų akcija

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ rengia didžiausią išpardavimo akciją per savo veiklos istoriją. Balandžio 22 d., trečiadienį, „Megoje“ apsilankę pirkėjai bus nustebinti net iki 50 proc. siekiančių nuolaidų. Jos bus taikomos visą dieną. Nuolaidas teiks daugiau nei 60 parduotuvių.
Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ rengia didžiausią išpardavimo akciją per savo veiklos istoriją.
Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ rengia didžiausią išpardavimo akciją per savo veiklos istoriją. / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Trečiadienį prekybos ir laisvalaikio centre įsikūrusioje „Rimi Hypermarket“ bus taikomos 40 proc. nuolaidos visoms ne maisto prekėms, parduotuvė „Topo centras“ pasiūlys 30 proc. nuolaidą visoms prekėms. Buities reikmenimis, remonto ir statybinėmis medžiagomis prekiaujantys „Senukai“ suteiks iki 35 proc. siekiančių nuolaidų didžiajai daliai prekių, visi drabužių, avalynės operatoriai ir kitos parduotuvės taip pat taikys nuolaidas, siekiančias net iki 50 proc., teigiama pranešime spaudai.

„Tokio masto nuolaidų akcijos, kurioje dalyvautų tiek parduotuvių, tarp jų ir – didieji operatoriai, nebuvo ne tik „Megoje“, tačiau ir visoje Lietuvoje. Skirtingai nei kiti prekybininkai, ją organizuojame ne kelias nakties valandas, o visą dieną, kad žmonėms nereikėtų stumdytis eilėse, šalti po kelias valandas lauke prie durų bei aukoti savo miegą. Be to pirkėjai galės su nuolaida įsigyti platų prekių spektrą, o ne tik tam tikros kategorijos produktų“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Prekybos ir laisvalaikio centro administratoriai tikisi išvengsiantys spūsčių, mat nuolaidos bus taikomos visą dieną, tačiau ragina lankytojus atvykti kiek įmanoma skirtingu metu. „Didžiausius srautus prognozuojame į darbo dienos pabaigą, todėl siūlome tiems žmonėms, kurie gali atvykti pirmoje dienos pusėje, per pietų pertrauką ar kitu laiku, taip ir padaryti“, – sakė R. Vyšniauskienė.

Kauniečiai ir miesto svečiai vėl gali patogiai privažiuoti prie prekybos ir laisvalaikio centro remontuojamu Kleboniškio tiltu per Nerį. Paleidus eismą remontuojama jo dalimi, išnyko tilto prieigose susidarančios transporto spūstys, trikdžiusios pasiekti PLC „Mega“.

Balandžio 22 d. prekybos ir laisvalaikio centras duris atvers įprastu metu – 8 val., kuomet darbą pradės „Rimi Hypermarket“, „Senukai“ ir kai kurios kitos parduotuvės. Bus dirbama įprastu grafiku, žmonės prekių su nuolaidomis įsigyti galės iki pat vėlaus vakaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius