Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 23

Migracijos departamentas: nuo birželio 27 d. keičiasi piliečių aptarnavimas Trakuose ir Kaune

Nuo birželio 27 d., pirmadienio, Migracijos departamento Trakų (Vytenio g. 18) ir Kauno (A. Juozapavičiaus pr. 57) skyriai Lietuvos piliečius, norinčius pateikti prašymą dėl paso ar asmens tapatybės kortelės, aptarnaus tik su išankstine registracija, t. y. nelieka gyvos eilės. Gyvos eilės galimybė išlieka tik senjorams ir negalią turintiems žmonėms, rašoma pranešime spaudai.
Asmens tapatybės kortelė
Asmens tapatybės kortelė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dokumentų atsiėmimo procedūros nesikeičia: asmenys dokumentus gali atsiimti tiek laukdami gyvoje eilėje, tiek pagal išankstinę registraciją.

Primename, kad vizito laiką iš anksto galite rezervuoti Migracijos departamento interneto svetainėje https://www.migracija.lt/app/visit-reserve (pasas / asmens tapatybės kortelė – prašymo pateikimas). Rekomenduojame reguliariai tikrinti MIGRIS rezervacijos sistemą dėl atsilaisvinusių laikų. Jeigu nerandate tinkamo rezervacijos laiko norimame Migracijos departamento padalinyje, kviečiame rinktis kitą patogiausią apsilankyti vietą. Dėl asmens dokumento išdavimo / keitimo galima kreiptis į bet kurį Migracijos departamento skyrių nepriklausomai nuo deklaruotos gyvenamosios vietos.

Atsižvelgdamas į klientų srautus, Migracijos departamentas pailgino kai kurių priimamųjų darbo laiką (teritorinių skyrių darbo laiką galite rasti interneto svetainėje adresu https://migracija.lrv.lt/lt/asmenu-aptarnavimas). Siekiant mažinti laukiančiųjų eiles, prašome piliečių vizitą pas specialistą rezervuoti iš anksto ir rinktis daugiau laisvų rezervacijos vietų turinčius Migracijos departamento padalinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius