Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 15

Ministras Raimondas Šukys: sveikatos apsaugos įstaigų mažės

Naujasis sveikatos apsaugos ministras liberalcentristas Raimondas Šukys tvirtina, kad toliau įgyvendins patvirtintą sveikatos apsaugos įstaigų tinklo mažinimo ir medicinos paslaugų struktūros pertvarkymo programą.
Raimondas Šukys
Raimondas Šukys / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Žinau, kad susidursiu su mėginimais stabdyti pokyčius, pavyzdžiui, mažinant gydymo įstaigų skaičių ir atsisakant dalyje jų teikti kai kurias gydymo paslaugas. Dar nė nedavęs ministro priesaikos Seime, jau sulaukiau pasiūlymų susitikti ir aptarti, ko nereikėtų daryti. Nuomones išklausysiu, bet gal tuo ir skirsiuosi nuo kitų sveikatos apsaugos ministrų, kad kietai atsispirsiu interesų grupėms“, – interviu dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė R.Šukys.

Jis teigė pasiūlęs viceministrėms Norai Ribokienei ir J.Kumpienei tęsti darbą. Šios sutikusios dirbti su naujuoju ministyru, tuo tarpu sprendimas dėl ministerijos kanclerio Rimanto Remeiko dar nepriimtas.

„Kancleris – valstybės tarnybos karjeros pareigūnas. Ministro galios jį greitai keisti ribotos. Panagrinėsiu, kokios galimybės mums dirbti drauge, ir tuomet spręsiu, ką daryti“, – teigė R.Šukys.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė R.Šukį sveikatos apsaugos ministru paskyrė kovo 1 dieną, kovo 10 dieną naujasis ministras prisiekė Seime. R.Šukys pakeitė partijos bendražygį Algį Čapliką, kuris apie atsistatydinimą iš sveikatos apsaugos ministro posto paskelbė vasario pradžioje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius