Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 18

„Mountainside“ švęs 12-ąjį gimtadienį

Šio penktadienio vakarą į barą „91“ kviečiami visi, norintys gimtadienio proga pasveikinti lietuviškos roko scenos korifėjus.
Jau 12 metų Lietuvos roko sceną drebinančių „Mountainside“ gimtadienio koncerte savo dainomis juos pasveikins ir alternatyvaus roko grupė „Voodoo“.
Jau 12 metų Lietuvos roko sceną drebinančių „Mountainside“ gimtadienio koncerte savo dainomis juos pasveikins ir alternatyvaus roko grupė „Voodoo“. / „Mountainside“ nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Pateisindami grupės pavadinimą, jie jau dvylika metų tvirtai kaip kalnas stovi Lietuvos roko scenoje. Kasmet geriausios roko grupės kategorijoje alternatyvios muzikos apdovanojimuose nominuojami kauniečiai „Mountainside“ pernai pristatė antrąjį albumą „All About Time“, o šiemet atsidėjo naujiems kūrybiniams darbams ir organizavo net tris renginius – „Rocking Kaunas'08“, „MountainRock'4,5“ ir jubiliejinį penktąjį festivalį „MountainRock'vol.5“, trukusį dvi dienas.

Pastaruoju metu grupė koncertuoja rečiau, tad kiekvienas pasirodymas „Mountainside“ gerbėjams yra staigmena, nes kolektyvas pristato savo naujausią kūrybą, gerokai besiskiriančią nuo anksčiau girdėtų dainų.

„Mountainside“ neįmanoma įsprausti į vieno žanro rėmus – savo kūryboje jie sujungia įvairius gitarinės muzikos stilius, taip sukurdami savitą skambesį. Šį penktadienį bare „91“ savo 12-ąjį gimtadienį švęsiančios grupės gitaristas Šarūnas Bulota, paklaustas apie artėjantį koncertą, išliko paslaptingas. „Nenorime visko išduoti, bet bent viena staigmena tikrai bus. Pasakysiu tik tiek, kad vieną dainą atliksime su kviestiniu vokalistu“, – teigė muzikantas.

„Manau, pagrindinė priežastis, kodėl mes taip ilgai kartu ta, kad esame pakankamai sugyvenamų charakterių. Kitas labai svarbus momentas – sutarimas dėl muzikinių krypčių. Aišku, dėl „gabalų“ pasiginčijam, kartais netgi stipriai, bet iš esmės mūsų skoniai panašūs, todėl sugebam pasiekti susitarimą“, – grupės ilgaamžiškumo priežasčių ieškojo bosistas Rytis Bulota. „Visų pirma mus jungia noras groti. O kartu tiek laiko išsilaikėme matyt todėl, kad santykiai yra ne tik „darbiniai“, bet ir žmogiški“, – savo broliui antrino Šarūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius