Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 03

Mums rūpi: žmonių iniciatyvos, kurios įkvepia

Ar pastebėjote, kaip per pastaruosius kelerius metus pasikeitė Lietuva? Atnaujinami parkai, tvarkomos viešosios erdvės tikrai džiugina. Tačiau dar labiau džiugina pavienių žmonių iniciatyvos. Tokie žmonės be jokio atlygio skiria savo laiką, kad visi gyventume gražiau, įdomiau arba prasmingiau.
Mums rūpi
Mums rūpi / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 1 „Mums rūpi“

Ar esate girdėję apie ūkininką Vytautą Kondratą, kuris pastatė Vytauto Didžiojo skulptūrą? Iš savų lėšų, nelaukęs valdžios pagalbos. O apie mokytoją iš Jūrės miestelio, kuri žada įkurti 4000 varpelių muziejų? Šie žmonės negavo jokios paramos ir atlygio iš valdžios, tačiau vis tiek kuria ir savo tikėjimu uždega kitus. Žinoma, kartais žmogaus iniciatyva nėra pamatoma vizualiai, tačiau ji atneša naudos aplinkiniams.

Apsidairykime aplink. Esame tikri, kad kiekvienas pažįstate žmogų, kuris be jokio atlygio yra sukūręs ką nors gražaus savo miesteliui ir bendruomenei arba pasielgęs taip, kaip kiti niekada nesiryžtų. O galbūt jo pagalba sunkiu momentu buvo kažkam vienintelis išsigelbėjimas. Laikas su jais susipažinti iš arčiau!

Pažįstate tokį žmogų, o gal tai jūs? Parodykite jį visai Lietuvai arba nesislėpkite, jūsų pastangos vertos dėmesio. Parašykite mums laišką adresu mumsrupi@15min.lt, taip pat prisekite nuotrauką, iliustruojančią iniciatyvą.

Apie įdomiausias iniciatyvas sužinos visa Lietuva. Kiekvieną savaitę publikuosime tekstus apie iniciatyvius Lietuvos žmones, o socialinėje medijoje juos rasite pažymėtus #mumsrupi grotažyme. Galbūt tai įkvėps norinčius kurti ir padėti kitiems, bet vis dar dvejojančius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius