Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 14

Muzikinis teatras miestui dovanoja šviesą

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras švenčių proga savo išsiilgtai publikai ir miesto bendruomenei dovanoja šviesų žaismą savo rekonstruojamame pastate.
Muzikinio teatro šventinis apšvietimas.
Muzikinio teatro šventinis apšvietimas. / Olesios Kasabovos nuotr.

„Muzikinio teatro senoji pastato dalis vis dar rekonstruojama, tad siekėme sukurti šventinę atmosferą pastato daliai, esančiai Herkaus Manto gatvėje, paryškindami ją subtiliu apšvietimu ir taip įkvėpdami gyvybę naujai atgimstančiam Muzikiniam teatrui. Tikimės, kad šventiniai žiburiai maloniai nuteiks skubančius pro šalį, kad kaimynams bus gera ir jauku juos stebėti pro savo namų langus. Linkime, kad šventinis laukimas būtų kupinas planų, kurie būtinai išsipildytų vos karantinui pasibaigus. To paties linkime ir sau: kad pastatas pagal planą atvertų duris, kad karantinui pasibaigus sales užlietų meno išsiilgusi publika, kad mūsų orkestras, solistai ir baleto trupė vėl pajustų scenos virpulį ir pasitenkinimą joje būti“,- sakė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovė Laima Vilimienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius