Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 08

Naktinėje Palangoje nerimsta linksmybės: gražios merginos, kebabai ir kvietimai maudytis naktį

Karštas savaitgalis į Palangą priviliojo daugybę žmonių – dieną paplūdimiai buvo sausakimši, vakare prisipildė centrinės kurorto gatvės. Linksmybės J.Basanavičiaus gatvėje nerimo iki paryčių, bet prašvitus beliko tik patys ištvermingiausieji ir miesto tvarkdariai.
Naktinės Palangos linksmybės
Naktinės Palangos linksmybės / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiltas vakaras ir naktis į Palangos gatves išviliojo daugybę žmonių. Daugiausia – jaunų, puikiai nusiteikusių, kurie vaikščiojo, linksminosi. Vaikinai kvietė merginas į klubus, prie jūros, maudytis naktį. J.Basanavičiaus gatvė net ūžė nuo linksmybių. Nevengta ir alkoholinių gėrimų, bet per daug jais nepiktnaudžiauta. Tiek ir bijant pareigūnų, tiek ir dėl to, kad visiems ir taip buvo linksma.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naktinės Palangos linksmybės
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naktinės Palangos linksmybės

Vienas nedidelis incidentas J.Basanavičiaus gatvėje – keli jaunuoliai susistumdė. Kuo jie nepasidalino, težino patys, tačiau vos pasirodę policijos pareigūnai muštynių dalyvius išsklaidė, jie spruko kuo toliau. Medikų pagalbos mušeikoms neprireikė.

Buvo ir smarkuolių, nusprendusių pasivažinėti automobiliu centrine Palangos gatve. Tačiau policijos pareigūnai pasirodė tuoj pat ir pažeidėjai buvo sutramdyti.

Piktų, blogai nusiteikusių buvo mažuma. Kiti – tiesiog linksmi ir laimingi, patenkinti savo atostogomis prie jūros. O pamatę fotoaparatą, jie mielai pozavo, plačiai šypsodamiesi ir nevengdami pademonstruoti ir savo raumenų. Ir valgė kebabus.

Prašvitus mieste jau buvo ramu ir gana tuščia. Šalia tilto jūrą sveikino tik kiek vyresnių poilsiautojų kompanija, viena kita vis dar smagiai nusiteikusi porelė, paplūdimyje į ankstyvą pasivaikščiojimą irgi išsiruošė vos vienas kitas. 

Beliko miesto tvarkdariai, renkantys šiukšles, plaunantys miesto gatves. Kad Palanga šeštadienį pasitiktų vėl švari ir tvarkinga.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naktinės Palangos linksmybės
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naktinės Palangos linksmybės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius