Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 15

Naminuke prekiavo po balkonu

Ketvirtadienį Klaipėdoje sulaikytas asmuo, įsigudrinęs prekiauti namine degtine pro vieno daugiabučio namo pirmajame aukšte esantį balkoną.
Naminuke prekiauta po balkonu.
Naminuke prekiauta po balkonu. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Sutramdžius garsiuosius „Rybporto“ naminės degtinės taškus, jau  gana ilgą laiką šiame rajone buvo palyginti ramu, tačiau, pasirodo, apgaulingai.

Prieš porą savaičių pareigūnus pasiekė informacija, jog veiklą pradėjęs naminės degtinės taškas „po balkonu“ yra ypač akylai saugomas: Naikupės ir aplinkinėse gatvelėse nuolat pasikeisdami marširuoja „sargybiniai“, o norintieji įsigyti pražūtingojo gėrimėlio turi praeiti ne tik griežtą „feiskontrolę“, bet ir žinoti sutartinį ženklą.

Budriesiems „patruliams“ atsigaivinti kartkarčiais nuleidžiamas virve pririštas butelaitis, be abejo, ne šiuo karštymečiu rekomenduojamo vandens, bet specifiniam troškuliui malšinti skirtu gėrimėliu užpildytas. Kad pastarojo koks ištroškėlis nenugvelbtų, po balkonu užsimaskavę krūmais tupi „sargai“ su šuneliu.

Nors keletas vykdytų priemonių ir buvo nesėkmingos, tačiau ketvirtadienio rytą pareigūnai buvo greitesni ir gudresni – „taške“ rasta ir paimta apie 13,5 litrų skysčio su specifiniu naminės degtinės kvapu, sulaikytam piliečiui gresia baudžiamoji atsakomybė. Ar „taškas“ bandys atgimti, kaip byloja liūdna patirtis, – parodys laikas.     
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius