Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 08

NATO naikintuvai praėjusią savaitę tris kartus kilo palydėti Rusijos orlaivių

Baltijos šalyse budintys NATO naikintuvai praėjusią savaitę tris kartus kilo palydėti tarptautinėje erdvėje virš Baltijos jūros skridusių Rusijos orlaivių, pirmadienį pranešė Krašto apsaugos ministerija (KAM).
NATO naikintuvai
NATO naikintuvai / Lenkijos krašto apsaugos ministerijos nuotr.
Temos: 2 NATO Naikintuvas

Antradienį NATO oro policijos naikintuvai atpažino penkis Rusijos naikintuvus SU-27, skridusius iš šalies pagrindinės dalies į Kaliningrado sritį. Naikintuvai skrido be radiolokacinių atsakiklių, be skrydžio planų, radijo ryšio su Regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC) nepalaikė.

Taip pat antradienį NATO oro policijos naikintuvai atpažino iš Rusijos pagrindinės dalies į Kaliningradą skridusį transporto orlaivį AN-26. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšį su RSVC palaikė.

Ketvirtadienį NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos naikintuvą SU-30, skridusį tarptautine oro erdve iš Kaliningrado į Rusijos pagrindinę dalį. Orlaivis skrido su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu, be skrydžio plano, radijo ryšį su RSVC palaikė.

NATO oro policijos misija Baltijos šalyse vykdoma iš Lietuvos ir Estijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius