-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 19

Orai.lt: kritulių nedaug, bet bus debesuota, nusidrieks rūkas

Savaitgalį dėl stiprėjančio aukšto slėgio lauko įtakos daugiausia vyraus sausi orai. Tik šeštadienio pirmoje dienos pusėje truputį lynos šiaurės rytinėje šalies pusėje, vėliau krituliai iš šalies pasitrauks. Tačiau dangų šalyje dengs nestoras, bet vientisas žemų debesų sluoksnis.
Vilnių užklojęs rytinis rūkas
Vilnių užklojęs rytinis rūkas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vietomis drieksis rūkas, o vakare rūkas gali išplisti į didesnę šalies dalį. Pūs nestiprus pietvakarių, pietų vėjas. Aukščiausia dienos temperatūra sieks nuo 2 iki 5, pajūryje iki 6-7 laipsnių šilumos.

Sekmadienį aukšto slėgio laukas virš mūsų dar labiau sustiprės. Kritulių tikimybė bus nedidelė. Tačiau toliau vyraus debesuoti orai, tik vienur kitur pro plonesnę debesų dangą trumpam gali švystelėti saulės spindulys. Naktį ir rytą daug kur, daugiausia pietrytinėje šalies pusėje, tvyros rūkai, nukritus temperatūrai iki silpnai neigiamos vietomis gali susidaryti plikledis ar šarma. Temperatūra naktį svyruos tarp 1 laipsnio šilumos ir 1 laipsnio šalčio, pajūryje bus apie 2 laipsnius šilumos, dieną kils nuo 1 iki 3, pajūryje iki 4 laipsnių šilumos. Pūs nestiprus pietinių krypčių vėjas.

Pirmadienį jau stipriau papūs pietų vėjas. Rytą ir dieną vakariniuose rajonuose jau galime sulaukti nedidelių kritulių, daugiausia lietaus, kai kur su lietumi maišysis sniegas. Temperatūra naktį svyruos apie nulį ar 1 laipsnį šalčio laipsnių, dieną sieks nuo nulio iki 3, pajūryje iki 5-6 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius