Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 04

P.Gražulis sulaukė kaltinimų Vosyliukų kaime išžaginęs jauną moterį, policija aiškinasi, ar įvykis buvo

Seimo narys Petras Gražulis sulaukė kaltinimų išžaginimu. Policijai pareiškimą parašiusi 35 metų moteris tikina buvusi apsvaiginta ir išžaginta kovo 15 dieną, apie 23 val. Vosyliukų kaime, Nendrių gatvėje. Ji policijai nurodė esą P.Gražulis ją žagino ne vienas, o su 35 metų vyru. Policija aiškinasi, ar įvykio išvis būta.
Petras Gražulis ir namas Nendrių gatvėje
Petras Gražulis ir namas Nendrių gatvėje / 15min montažas

„Kovo 25 d. į ligoninę pristatyta 35 metų amžiaus moteris pareiškė, kad kovo 15 d. apie 23 val. Vosyliukų kaime, Nendrių gatvėje, P.Gražulio name į alkoholinį gėrimą kažko pripylus ji buvusi apsvaiginta ir išžaginta P.Gražulio ir dar vieno 35 metų amžiaus asmens“, – taip šis įvykis pažymėtas policijos suvestinėse.

Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis pirmadienį, gegužės 4-ąją, 15min patvirtino, kad toks skundas išties buvo gautas.

„Pranešimas toks buvo. Policija aiškinasi, ar toks įvykis iš viso buvo. Įtarimai niekam nėra pareikšti“, – teigė jis.

Pats P.Gražulis sako apie kaltinimus išgirdęs tik iš 15min ir nieko apie tai nežinantis.

„Jėzau, baikit. Durnystė. Čia kažkokia nesąmonė. Čia kažkokios durnystės. Nieko daugiau negaliu pasakyt“, – nustebo P.Gražulis.

Jis tikino pirmą kartą išgirdęs apie tokius kaltinimus.

„Nieko nežinau, pirmą kartą iš jūsų išgirdau. Ne, policija nieko neklausė. Nieko nežinau, kažkokia durnystė visiška“, – kartojo Seimo narys.

Pasiteiravus, kas galėjo jį taip apkaltinti, Seimo narys sakė nė neįsivaizduojantis, esą su niekuo nesipyksta.

Klausiamas, ar namas Vosyliukų kaime, Nendrių gatvėje, jam priklauso, Seimo narys tikino, kad tai nesąmonė ir jis nieko negalintis pasakyti.

„Kažkokia nesąmonė, neturiu net ką komentuoti. Tikrai neturiu jokių namų“, – aiškino jis.

Namas Vosyliukų gatvėje, Nendrių gatvėje, jau buvo nuskambėjęs žiniasklaidoje. 2016 m. rugpjūtį INFO TV pranešė, kad čia turėjo apsigyventi tuometė parlamentaro P.Gražulio padėjėja Patricija Pachomovaitė.

Televizijos gauti dokumentai liudijo, kad 80 arų žemės sklypą Trakų rajone tuometė „Judex“ komercijos direktorė įsigijo 2016 m. pavasarį. Už 2005 m. statytą namą ji sumokėjo vos 40 tūkst. eurų.

Tačiau kaimynystėje gyvenantys žmonės tvirtino, kad sklypą pirko esą visai ne P.Pachomovaitė, o pats P.Gražulis.

„Tos ponios nemačiau, o poną Gražulį mačiau. Labai fainas. Jis čia buvo pas mus atėjęs. Sakė, kad bus kaimynas“, – televizijai 2016 m. teigė gretimai gyvenanti moteris.

Įprastai noriai su žurnalistais bendraujantis P.Gražulis apie sklypą Nendrių gatvėje ir prieš keletą metų daug nekalbėjo. Jis neslėpė, kad sklypo savininką pažįsta ir pas jį yra ne kartą buvęs, dėl to po kaimą ir sklinda įvairios kalbos.

„Gali kalbų visokių būti. Greta yra restoranas. Jame keletą kartų papietauti ar pavakarieniauti esu buvęs. Dėl sklypo pirkimo jums reiktų kalbėtis su ja, o ne su manimi. Su sklypo savininku nesu kalbėjęs. Jis yra stomatologas. Pas jį dantis tvarkiau“, – situaciją 2016 m. komentavo P.Gražulis.

Patricija Pachomovaitė
Patricija Pachomovaitė

Dabar P.Pachomovaitė 15min tvirtino, kad policija, jei tyrė skundą dėl galimo įvykio Nendrių gatvėje, Vosyliukų kaime, pirmiausia turėjo kreiptis į ją.

„Keista, nes pirmą kartą girdžiu. Jei policijoje parašytas pareiškimas, tai čia nemažai laiko praėjo, turėjo tyrimas būti pradėtas, o man policija nei skambino, nei ką. Pirmas dalykas, tai čia man turėtų skambinti policija dėl šito, o ne žurnalistai pirmi. Manęs tai tikrai niekas nežagino ir kam jiems mane žaginti“, – kalbėjo P.Pachomovaitė.

Klausiama, ar namas, kuris minimas skunde, priklauso jai, moteris buvo paslaptinga.

„Aš nenoriu komentuoti – man, ne man priklausantis. Aš prieš tą žmogų tikrai nieko neturiu ir manęs tikrai niekas nežagino“, – teigė ji.

P.Pachomovaitė sakė nežinanti, kas minimame name vyko kovo 15 dieną ir ar jame tą dieną buvo P.Gražulis.

Ji tikino su Seimo nariu pabendraujanti telefonu, tačiau negirdėjusi, kad P.Gražulis turėtų kokių problemų.

„Pirmą kartą girdžiu. Solidus žmogus, kam jam čia taip daryti. Policija aiškinasi, tegu aiškinasi. Žmogus amžiuje, man tai čia nesąmonės yra. Policija man nei skambino, nei ką, man čia kaip iš giedro dangaus. Būtų koks jaunas, žinai, velnių privalgęs žmogus, tai dar patikėčiau, bet Seimo narys... Čia labai jau stipru“, – kalbėjo buvusi P.Gražulio padėjėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius