Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 07 /14:16

P.Poderskis paliko R.Šimašiaus Laisvės partiją

Vilniaus savivaldybės administracijos direktorius Povilas Poderskis paliko sostinės mero Remigijaus Šimašiaus įkurtą Laisvės partiją.
Povilas Poderskis
Povilas Poderskis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

P.Poderskis BNS patvirtino, kad partiją paliko jau prieš kurį laiką, tačiau aiškių priežasčių nenurodė. Jis sako, kad šis sprendimas neturi nieko bendro su administracijos vadovo pareigomis, todėl jose ir toliau lieka.

„Remigijus Šimašius yra puikiausias liberalus lyderis Lietuvoje, su kuriuo puiku kartu dirbt, Vilniuje turim puikią komandą ir ketinam susikoncentruoti į darbus Vilniui, kur to tikrai reikia. Dėl ko ir buvau paskirtas administracijos direktoriumi“, – BNS teigė P.Poderskis.

R.Šimašius BNS tvirtino, kad P.Poderskio darbu yra patenkintas, o partiją jis paliko dėl valdančiosios koalicijos sutartyje esančių nuostatų.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Remigijus Šimašius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Remigijus Šimašius

„Mūsų koalicijos sutartyje užrašyta, kad administracijos direktorius turi būti nepartinis žmogus, tai kurį laiką šito nesužiūrėję buvome. O šiaip, atsirado ir sąmokslo teorijų, kurių labiau pro šalį neįmanoma sugalvoti – su Povilu mes dirbame darniai, sklandžiai“, – teigė jis.

Vilniaus savivaldybės administracijai P.Poderskis vadovauja jau antrą kadenciją, į pareigas R.Šimašius jį paskyrė nuo 2017-ųjų lapkričio, jis pakeitė ekonomistę ir teisininkę A.Vaitkunskienę.

R.Šimašius su bendraminčiais, atskilusiais nuo Liberalų sąjūdžio, Laisvės partiją įkūrė pernai vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius