-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 21

Pajūris jau mirksta lietuje – poilsiautojai slepiasi, verslininkai garsina muziką

Palangos dangus prakiuro – poilsiautojai slepiasi, tačiau muzika netyla. Panašu, kad stichijai Lietuvos vasaros sostinė nežada pasiduoti. Gal kiek ir pasiduos vėliau, tačiau muzikos, ypač savaitgalį, neišjungs.
Lietus Palangoje
Lietus Palangoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Liūtis Palanga

Sinoptikai jau iš anksto pranešė, kad sausringas laikotarpis baigiasi kone su ilgiausiomis metų dienomis – ketvirtadienio vakarą lietus ir perkūnija apėmė visą Lietuvą. Pajūryje pusantro mėnesio trukę aukso laikai, berods, keičiasi.

Palanga jau ne pirmą savaitgalį sklidina lankytojų. Saulėtas oras lepino ilgą laiką. Galima sakyti, net užčiaupė Palangos verslininkus, kurie iki Joninių spėdavo jau kelis kartus pasiskųsti blogu sezonu.

Ketvirtadienio vakarą, kuomet Šilalėje ir Joniškyje jau pylė kaip iš kibiro ir griaudėjo perkūnija, gamtos jėgos dar kelias valandas pasigailėjo pajūrio verslininkų. J.Basanavičiaus gatvėje nukrito pirmieji lietaus lašai po 19 valandos.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietus Palangoje
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietus Palangoje

Žmonės tekini bėgo iki namų arba artimiausių kavinių. Bent trumpam lietus vėl pasitarnavo verslininkams, kurie iškart prie šlapių poilsiautojų padėjo meniu ir pagarsino muziką. Linksminkitės.

Lietus prasidėjo ir įsilingavo palengva. Nuo pat ryto jautėsi didžiulis tvankumas. Vėliau danguje pilka masė lyg sukamas sviestas pradėjo mesti į tamsesnius debesis. Po keletos stiprių ir vėsių gūsių dangus prakiuro. Iš pradžių lėčiau, o vėliau įsilijo. Kai viskas buvo pakankamai išmirkę, lietus nusprendė lyti ramiai.

Šis lietus, ištirpdantis ir turizmo nešamą pelną, žada užsibūti ilgesniam laikui. Maža to, kai kuriose vietose gali kilti škvalas. Pajūryje iki 21 valandos perkūnijos dar nebuvo girdėti, tačiau ji dundėjo įvairiuose kituose šalies rajonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius