-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 13 /22:21

Pakruojo dvare vykstantį gėlių festivalį nusiaubė audra

​​​​​​​Penktadienio popietę per Šiaurės Lietuvą slinkusi rudeniška stichija neaplenkė ir Pakruojo dvaro bei jame vykstančio gėlių festivalio. Užklupęs lietus ir itin stiprus vėjas vartė šimtamečius parko medžius, nukentėjo ir gėlių kompozicijos.
Audros padariniai
Audros padariniai / Pakruojo dvaro nuotr.

Popiet kilusi galinga audra privertė nejaukiai pasijusti ne vieną, o Pakruojo dvaro administracija po audros liko šokiruota pamatyto vaizdo: parke ir Meilės saloje gulėjo vėjo nulaužti šimtamečiai medžiai, visur mėtėsi pavienės šakos, kurios krisdamos užkliudė ir gėlių kompozicijas – rimčiau apgriautas iš gėlių pastatytas Kvapų namelis.

„Seniai bebuvo mus užklupusi tokia galinga audra, dėl kurios teko skubiai uždaryti festivalį. Labai gaila jos neatlaikiusių medžių, bet guodžiamės tuo, kad rimtesnių nuostolių pavyko išvengti“, – sako Pakruojo dvaro valdytojas.

„Dvaro teritoriją ėmėme tvarkyti vos tik praūžus audrai ir išvydus jos padarinius. Tam teko sutelkti didelę komandą, kad šeštadienį nuo 12 valandos vėl galėtume atverti festivalio vartus ir priimti svečius pasižiūrėti gėlių skulptūrų ir vykstančių programų“, – priduria dvaro valdytojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius