Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 21

Palangos verslininkas pasibaisėjo ilgai lauktais poilsiautojais

Sušvelnintą karantiną Palangoje įsikūrusiuose svečių namuose atšvęsti nusprendusios merginos sukėlė tokį chaosą, kad sulaukė policijos pareigūnų. Dėl triukšmo juos iškvietė pats svečių namų vadovas. Tačiau vyras liko kaip reikiant nusivylęs ne tik lauktais, tačiau triukšmingais svečiais, bet ir policijos pareigūnų darbu.
Ilgasis savaitgalis Palangoje
Ilgasis savaitgalis Palangoje / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.

Dėl karantino ribojimų kurį laiką apgyvendinimo paslaugas teikusios įstaigos Palangoje turėjo užsidaryti. Tad įvesti karantino švelninimai verslininkams turėtų būti tarytum šventė. Tačiau kai kurie poilsiautojai jų ne tik nepradžiugina, bet net ir sukelia daugiau problemų.

Regis, Vyriausybės sprendimas atleisti vadeles dėl pasaulyje paplitusios COVID-19 pandemijos kaip reikiant pradžiugino būrį merginų, kurios, sužinojusios apie sušvelnintą karantiną, kaipmat nurūko pailsėti į šalies kurortą. Poilsiautojos įsilinksmino taip, kad praėjusią savaitę naktį iš šeštadienio į sekmadienį į vienus svečių namus atskubėjusiems policijos pareigūnams teko jas raminti.

„Į mūsų svečių namus atvyko 7 merginos. Vienai nakčiai jos užsisakė 3 kambarius. Atvyko malonios, tačiau netrukus prasidėjo audringas ir triukšmingas vakarėlis. Visi mūsų svečiai gretimuose kambariuose neturėjo ramybės“, – pasakojo svečių namų vadovas.

Triukšmingų svečių sulaukęs vyras teigė, kad iš pradžių merginos vakarėlį surengė kieme, automobilyje, iš kurio skambėjo muzika.

„Sudrausminus ir pasakius, kad pas mus vakarėlių kelti negalima, visa kompanija nuėjo į vieną iš užsakytų kambarių ir jame tęsė linksmybes. Į pastabas nereagavo“, – kalbėjo jis.

Svečių namų vadovui neliko nieko kita, kaip tik kviesti policijos pareigūnus.

„Į iškvietimą atvyko 2 jauni vyrukai, kurie nesugebėjo sudrausminti merginų, o tik pamirksėjo akimis ir atsisveikino. Gal kuri mergaitė patiko?“ – nusivylimo, anot jo, sudrausminti triukšmadarių nepajėgusiais pareigūnais neslėpė vyras.

Tuo metu Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė pateikė kiek kitokią versiją.

„Pasak Palangos m. PK pareigūnų, policijai atvykus į iškvietimą triukšmo jau nebuvo girdėti, pareigūnai pasikalbėjo su galimai triukšmavusiais pažeidėjais ir paprašė netriukšmauti“, – laiške redakcijai dėstė A.Grauslienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius