Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 02 19

„Pasidaryk pats“: videopamoka, kaip seną baldą prikelti naujam gyvenimui

Šiuo metu, kai vis dar negalime įeiti į daugelį pramogų vietų ir parduotuvių, turime gerą progą patikrinti, kiek laiko galėtume gyventi nepirkdami dalies naujų daiktų. Vieni iš tokių daiktų, kuriuos išmetame ne todėl, kad sulūžo, o todėl, kad pabodo – baldai.

Galbūt jūsų balkone ar sandėliuke šiuo metu liūdi senas fotelis, stalelis ar komoda, kurie dar galėtų atlikti savo funkciją, bet yra apibraižyti, per tamsūs ar tiesiog nebedžiugina?

Siūlome išeitį! Suteikite savo senutėliui baldui antrą gyvenimą, padarydami paprasčiausią dalyką – perdažydami jį. Karantinas – puiki proga tokiam namų projektui (kada dar rasti tam laiko?).

Jei nerimaujate, kad nežinote, nuo ko pradėti, kviečiame žiūrėti projekto „Klimatosūkis“ videopamoką. Joje sujungėme jėgas su „Coo Coo“ dirbtuvių įkūrėja Roberta ir pristatome, kaip paprastai atnaujinti baldą. Jums tereikės medžio glaisto, švitrinio popieriaus arba kempinėlės, kreidinių dažų ir aplinkai draugiško grindų lako.

Kviečiame žiūrėti ir eksperimentuoti namuose su savo baldais!

VIDEO: „Pasidaryk pats“ – senutis baldas nusipelnė gyventi toliau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius