-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 28

Pirkėjas pasibaisėjo tuo, ką atrado „Lidl“ kiaušinių pakuotėje: „Skanaus“

Į 15min kreipėsi „Lidl“ apsiperkantis kaunietis. Savaitgalį šiame prekybos centre jis norėjo įsigyti kiaušinių, tačiau liko pasibjaurėjęs – pakuotėje pamatė didelį kiekį kirminų. „Lidl“ atstovai dėl šio įvykio apgailestauja ir pabrėžia, jog tokia buvo tik viena kiaušinių pakuotė.
„Lidl“ pardavinėti kaušiniai su kirminais
„Lidl“ pardavinėti kaušiniai su kirminais / Skaitytojo nuotr.
Temos: 2 Lidl Kiaušiniai

„Šiandien ryte pusryčiams norėjome nusipirkti kiaušinių. Nuvykome į „Lidl“, veikiantį Kauno Savanorių prospekte ir štai, ką radome. Skanaus“, – teigė sekmadienį laišką su nuotraukomis 15min atsiuntęs kaunietis.

Redakcija iškalbingas nuotraukas persiuntė „Lidl“. Įmonės Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento atstovė Valerija Lebedeva 15min patikino, jog dėl šio įvykio belieka apgailestauti.

Skaitytojo nuotr./„Lidl“ pardavinėti kiaušiniai su kirminais
Skaitytojo nuotr./„Lidl“ pardavinėti kiaušiniai su kirminais

„Nuoširdžiai apgailestaujame pirkėjo dėl patirtų įspūdžių. Sekmadienį nurodytos parduotuvės darbuotojai iš prekybos išėmė vieną kiaušinių pakuotę, atitinkančią pirkėjo pateiktą aprašymą bei nuotrauką. Operatyviai atlikus nuoseklų patikrinimą, daugiau užkrėstų pakuočių nebuvo rasta“, – patikino ji.

Pasak „Lidl“ darbuotojos, visų parduodamų kiaušinių galiojimo laikas yra tinkamas. Maisto saugos sumetimais parduotuvėje atliekama kenkėjų prevencija.

„Analogiškų skundų dėl kiaušinių nesame gavę. Maisto produktų kokybė ir saugumas – esminis mūsų veiklos prioritetas, tad iškilus abejonių dėl konkretaus gaminio, atliekame patikrą ir imamės prevencinių priemonių“, – pabrėžė V.Lebedeva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius