Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2008 11 18

„Plastiko žmonių“ fotosesija (nuotraukos)

Sostinėje prie Gilužio ežero surengta netradicinė fotosesija – apie 40 į plastiką suvyniotų žmonių agitavo atsisakyti šios medžiagos. Žinomas menininkas Tomas Kauneckas neslepia, kad idėją pasufleravo maišelius ant paminklų kabinę „žalieji“.
„Plastiko žmonių“ fotosesija
„Plastiko žmonių“ fotosesija / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Fotosesija

Iš pradžių fotosesijai ketinta surinkti apie 70 savanorių, tačiau šaltą dieną jų susirinko apie 40. „Tai nėra tiek daug, kiek tikėjomės, tačiau bandysime užregistruoti masinės fotosesijos rekordą“, – 15min.lt sakė prodiuseris Domas Kuncinas.

Savanoriams apvynioti sunaudota apie 100 metrų plastiko. „Jaučiamės puikiai ir palaikome žalias idėjas, tačiau šiek tiek šalta“, – sakė akcijos dalyvė Rūta, virtusi plastiko žmogumi.

Pats menininkas, fotografas T.Kauneckas tikino, kad bet kokia diskusija visuomenėje tik paskatins žmones saikingiau vartoti plastiką. „Nesvarbu, kaip projektą įvertins meno pasaulis, svarbu atkreipti visuomenės dėmesį“, – aiškino T.Kauneckas.

Fotosesijoje padaryti kadrai bus naudojami prekybos centro „Iki“ rinkodaroje pristatant naujus, per trejus metus suįrančius maišelius. Pastarieji per šį mėnesį pasieks visus prekybos centrus. Jų kaina bus tokia pati kaip įprastų maišelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius