Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 25

Po Laivų parado piktavaliai nurengė skulptūros herojų

Piktavaliai nurengė Kruiziniame laivų terminale stovinčią berniuko su šuneliu skulptūrą – keturkojis berniuko draugas liko be jūreiviško apsiausto.
Dar šeštadienį ir berniukas, ir šunelis buvo jūreiviškai pasipuošę, tačiau keturkojį kažkas nurengė.
Dar šeštadienį ir berniukas, ir šunelis buvo jūreiviškai pasipuošę, tačiau keturkojį kažkas nurengė. / A.Kripaitės nuotr.

Bendrovė „Pamario restauratorius“ prieš Laivų paradą jūriškai papuošė skulptūros „Vaikystės svajonė“ herojus – berniuką aprengė jūriniu kostiumu, o šunelį apsiaustu.

Idėjos sumanytojai prašo klaipėdiečių pagalbos. Jeigu kas rado ar matė, kokiomis aplinkybėmis dingo specialiai šiai skulptūrėlei pasiūtas drabužėlis, prašoma padėti jį sugrąžinti teisėtam savininkui – šuneliui, kad jis jūreiviškai pasipuoštų ir per Jūros šventę.  Akcijos iniciatoriai iš anksto dėkoja už geranoriškumą.  Kreiptis tel.: 420970.

Klaipėdiečių pamėgtos skulptūrėlės pirmąkart buvo aprengtos prieš Šv.Kalėdas ir tapo smagia atrakcija miestui. Tuomet berniukui buvo pasiūtas kalėdinis apsiaustas ir kepurė, aprengtas buvo ir šunelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius