Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 15

Po mėnesį trukusių derybų išlaisvinta užgrobto laivo įgula: tarp jų – Lietuvos pilietis

Po mėnesį trukusių derybų išlaisvinta užgrobto laivo įgula, kurioje buvo ir Lietuvos pilietis. Kovo 12 d. su Maltos vėliava plaukęs laivas, priklausantis vienai Nyderlanduose registruotai bendrovei, buvo užpultas prie Vakarų Afrikos krantų ir dalis šio laivo įgulos narių, tarp kurių buvo ir Lietuvos pilietis, pagrobti. Šiuo metu išlaisvinta įgula keliauja namo. Įgulos nariams grėsmės gyvybei nėra, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Laivas
Laivas / 123rf nuotr.
Temos: 2 Laivas Pagrobimas

Po mėnesį trukusių derybų išlaisvinta užgrobto laivo įgula, kurioje buvo ir Lietuvos pilietis. Kovo 12 d. su Maltos vėliava plaukęs laivas, priklausantis vienai Nyderlanduose registruotai bendrovei, buvo užpultas prie Vakarų Afrikos krantų ir dalis šio laivo įgulos narių, tarp kurių buvo ir Lietuvos pilietis, pagrobti. Šiuo metu išlaisvinta įgula keliauja namo. Įgulos nariams grėsmės gyvybei nėra.

Gavus pirminius duomenis apie įvykį, Lietuvoje nedelsiant buvo pradėti visi tokiems atvejams numatyti veiksmai ir būtinos procedūros. Pagrobto piliečio šeima buvo informuota apie incidentą, su ja buvo palaikomas nuolatinis ryšys. Dėl pagrobtųjų išlaisvinimo glaudžiai bendradarbiavo Lietuvos ir tarptautinės institucijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius