Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 28

Poilsiautojus paplūdimyje puolė erkės

Sekmadienį į Girulius atvažiavę poilsiautojai skundėsi erkių puolimu – į paplūdimyje budinčią medikę kreipėsi dvylika vasarotojų, aptikusių ant kūno ropojančias erkes.
Palanga
Palangoje sekmadienį termometro stulpelis rodė 28 laipsnius šilumos. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Šeštadienį medikų pagalbos prireikė vienam poilsiautojui. Į paplūdimį atvažiavęs žmogus netrukus pastebėjo ropojantį gyvį. Medikė jau įsisiurbusią erkę ištraukė. Sekmadienį iki pietų buvo net dvylika poilsiautojų, kurie skundėsi radę erkes. 

„Viskas vyko būtent Giruliuose, ir iki pietų. Kituose paplūdimiuose nieko panašaus nebuvo“, – pasakojo Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki. Į šį paplūdimį takas veda per mišką.

Sekmadienį pajūryje termometro stulpelis rodė 28 laipsnius šilumos. Vanduo Baltijoje įšilęs iki 18 laipsnių. „Vanduo lygus kaip stiklas“, – pridūrė Jonas Pirožnikas, vadovaujantis Palangos gelbėtojams. 

Į paplūdimius suvažiavo daugybė vasarotojų. Keliems jų tokia šiluma buvo nepakeliama. Giruliuose vienas poilsiautojas ėmė skųstis skausmais krūtinės srityje. Vyras be sąmonės išvežtas į ligoninę. Melnragėje vienas poilsiautojas patyrė astmos priepuolį. Jam taip pat prireikė medikų pagalbos. 

Palangoje keli žmonės susižalojo kojas, vieną poilsiautoją ištiko epilepsijos priepuolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius