Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 08 19

Policijai tikrinant Vilniaus taksistus, vienas bandė pasprukti

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio ir transporto departamento Miesto transporto skyriaus darbuotojai tikslinės priemonės metu tikrino taksi vairuotojų darbą.
Taksi
Taksi / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, policinė priemonė prasidėjo gaudynėmis – apie 22.30 val., prasidėjus patikrinimui ir policijos ekipažui stabtelėjus prie „Novotel“ viešbučio, į vieną iš kelių stovėjusių taksi automobilių įšoko vairuotojas ir bandė pabėgti. Pareigūnai jį pasivijo netoliese – Vienuolio gatvėje, šalia Operos ir baleto teatro.

Suprasdamas, kad pasprukti nepavyks, taksi vairuotojas į automobilio saloną įmetė taksi plafoną ir toliau leidosi bėgti pėsčiomis.

Panašių „linksmų“ situacijų pasitaikė ir daugiau.

Patikrinus 20 taksi automobilių vairuotojų nustatyta, kad 9 iš jų neturėjo visų būtinų dokumentų, todėl buvo taikytos administracinio poveikio priemonės. Vairuotojai sakėsi pamiršę vairuotojo pažymėjimą, neturėjo galiojančio civilinės atsakomybės draudimo, negalėjo pateikti skaitiklių metrologinio patikrinimo dokumentų, todėl didelės dalies patikrintų taksistų ketvirtadienio vakaro darbas baigėsi vos prasidėjęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius