Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 11

Policijos komisariatų vadovai anglų kalbos važiuos mokytis į Jungtinę Karalystę

Policijos departamentas planuoja pirkti anglų kalbos mokymus užsienyje, o konkrečiai – Didžiojoje Britanijoje. Policijos teigimu, šie mokymai skirti teritorinių komisariatų vadovams.
Lietuvos policija pristato naujas uniformas
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Nei generalinis komisaras, nei Policijos departamento vadovybė juose nedalyvaus“, – patikino PD atstovas Ramūnas Matonis, pasiteiravus, ar šiuose mokymuose dalyvaus Linas Pernavas, kuris pastaruosius keturis mėnesius kasdien po 6 valandas intensyviai mokėsi angliškai Lietuvoje.

Mažos vertės pirkimo sąlygose nurodyta, kad anglų kalbos žinias Jungtinės Karalystės mokykloje tobulinti planuoja iki 6 policijos sistemos vadovų.

„Miestas nėra svarbu, bet tai turi būti miestas, o ne kaimas, kur nėra žmonių. Tikslas yra lavinti anglų kalbos vartojimą ir kasdienėje aplinkoje ne mokymų metu“, – nurodoma pirkimo sąlygose.

Mokymai vyks dvi savaites, o paslaugos turi būti suteiktos iki šių metų lapkričio 30 dienos. Kursai bus intensyvūs, vadovai mokslams skirs ne mažiau nei 30 akademinių valandų per savaitę.

„Tikslūs terminai nenumatyti, svarbu, kad visi 6 dalyviai spėtų suskraidyti iki lapkričio 30 skirtingu laiku. Su kiekvienu dalyviu mokymų laikas bus derinamas individualiai, kad visi dalyviai iš Lietuvos neskristų vienu metu“, – rašoma pirkimo sąlygose.

„Tai kursai teritorinių policijos komisariatų vadovams kelti kvalifikaciją, nes tai būtina tarptautiniams tyrimams ar tarptautiniam bendradarbiavimui“, – paaiškino R.Matonis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramūnas Matonis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramūnas Matonis

Pats pirkimas apgalvotas iki smulkmenų, kad nė viena akimirka nebūtų iššvaistyta veltui.

„Tiekėjas privalo organizuoti kelionę pačiu patogiausiu būdu, t.y. rezervuoti tiesioginius skrydžius (jei dalyvių pasirinktomis datomis tokie skrydžiai yra). Jei tiesioginiai skrydžiai negalimi, turi būti parenkama mažiausiai laiko trunkanti kelionė su mažiausiu persėdimų skaičiumi (pvz., neturi susidaryti situacija, kai lėktuvas leidžiasi, pvz., Londone, o žmogui tada 8 valandas reikia važiuoti autobusu į kitą Jungtinės Karalystės dalį)“, – rašoma pirkimo sąlygose.

Nurodoma, kad kursų dalyviai turi būti apgyvendinami vienviečiuose kambariuose. „Išskyrus gyvenimą šeimose“, – priduriame pirkimo sąlygose.

Paslaugos teikėjas, pasibaigus mokymams, turės išduodi mokymų dalyviams žinių sertifikatą.

Kiek konkrečiai kainuos pirkimas, bus aišku tik sulaukus tiekėjų pasiūlymų, tačiau jo kaina neviršys 10 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius