Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 14

„Pop Star Bar'e“ – Valentinas be plastmasės

Per patį meilės piką – plastmasinę Valentino dieną – šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“ visus kviečia į „žudantį“ renginį „No Love Just Sex“.
Merginų numylėtinis Jovani – dažnas „Pop Star Bar“ svečias.
Merginų numylėtinis Jovani – dažnas „Pop Star Bar“ svečias. / Organizatorių nuotr.

„Šį vakarą pas mus nebus jokių pliušinių širdelių ir plastmasės. Bus tik grynas geismas“, – žadėjo „Pop Star Bar“ šeimininkai, pridūrę, jog šis renginys turėtų prasidėti ir baigtis Kauno davatkų piketu Laisvės alėjoje.

Paprastai tik penktadieniais ir šeštadieniais dirbančio baro sienas sekmadienį drebins tikras 10–ties balų pagal Richterio skalę muzikinis seksas su Jovani bei nepakeičiamuoju „Pop Star Bar“ rezidentu Modaco.

„Pridėkime dar keletą apsinuoginusių šokėjų kūnų ir tai bus tik dalis to, ką šią naktį pamatysite. Pažadame, Valentino dienos proga nebus meilės. O kam ji? Ja reikia gyventi visus metus, o ne vieną naktį. Ruoškitės naujoms pažintims, jų tikrai bus! Tik smalsu, kuo naktis be meilės baigsis“, – su paslaptinga šypsena veiduose klausė baro atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius