Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 03

Prasideda naujos Kultūros tarybos rinkimai

Kultūros ministerija skelbia Lietuvos kultūros tarybos narių susirinkimo rinkimų pradžią.
Daina Urbanavičienė
Daina Urbanavičienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kultūros ir meno organizacijos rinkėjus turi deleguoti per artimiausiais savaites, tuo metu pretendentų į susirinkimo narius dokumentai priimami iki 2017 metų sausio 9 dienos.

Deleguoti rinkėjai iš pasiūlytų pretendentų sausio pabaigoje turėtų atrinkti 20 kandidatų, iš kurių kultūros ministras kartu su Lietuvos kultūros ir meno taryba atrinks 10 ir teiks Kultūros tarybos sudėtį tvirtinti Vyriausybei.

Kultūros taryba atsakinga už kultūros ir meno programų, projektų ir kitokių priemonių finansavimą. Ji taip pat turi administruoti Kultūros rėmimo fondo lėšas, skirti kultūros ir meno kūrėjams stipendijas ir kitokią finansinę paramą, organizuoti kultūros ir meno tyrimus, koordinuoti jų gyvendinimą, stebėti, kaip projektai įgyvendinami.

Šiuo metu Kultūros tarybai vadovauja kultūros vadybininkė Daina Urbanavičienė. Dabartinės tarybos įgaliojimai tęsis iki 2017 metų gegužės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius