-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 19

Prezidentas: VPT vadovo skyrimas jau greitai

Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) naujojo nuolatinio  vadovo skyrimo procedūros – premjerui Sauliui Skverneliui grįžus iš atostogų, sako prezidentas Gitanas Nausėda. Pasak jo, į šias pareigas turimos kelios kandidatūros.
Viešųjų pirkimų tarnyba
Viešųjų pirkimų tarnyba / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Jos (kandidatūros – BNS) yra daugiau negu viena. Premjeras (Saulius Skvernelis – BNS) ir aš turime savo kandidatus. Tada, kai mes sutarsime dviese, kad šitas konkretus kandidatas yra tinkamas, kandidatas bus paskirtas“, – trečiadienį transliuotame interviu „Info TV“ televizijai teigė šalies vadovas.

„Manau, kad sugrįžus premjerui iš atostogų, bus galima iš karto kibti prie šito klausimo, nes kandidatūros yra“, – pridūrė prezidentas.

G.Nausėda nenorįs atskleisti, kas pretenduoja vadovauti VPT.

„Nenoriu kol kas viešai jų (kandidatų – BNS) paskelbti, nes būtų bereikalingai atkreiptas dėmesys į žmones, kurie galbūt tais vadovais netaps“, – pabrėžė prezidentas.

VPT nuolatinio vadovo neturi nuo praėjusių metų spalio, kai iš šių pareigų pasitraukė Diana Vilytė. Tarnybai laikinai vadovauja direktoriaus pavaduotoja Jovita Petkuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius