Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2023 01 17

Prezidento patarėja: G.Nausėda linkėjo laimės, o ne citavo sovietinį himną

Norint šalies vadovo Gitano Nausėdos laimės linkėjime Klaipėdai įžvelgti sovietinio himno žodžius „reikia perdėto uolumo“, sako jo patarėja Asta Skaisgirytė.
Temos: 1 Gitanas Nausėda

„Pasveikinti ir palinkėti laimės yra universalus sveikinimas ir įžiūrėti čia himno žodžius, kai jie nebuvo cituoti, reikia perdėto uolumo“, – antradienį interviu Žinių radijui sakė A.Skaisgirytė.

Sekmadienį Klaipėdos prijungimo prie Lietuvos šimtmečio renginiuose dalyvavusio G.Nausėdos pasisakyme žurnalistams nuskambėjo žodžiai, panašūs į eilutes iš Lietuvos Tarybų socialistinės respublikos himno – „Gyvuok per amžius, būk laiminga“.

„Aš tikiuosi, kad mes išnaudosime Klaipėdos potencialą dar geriau. Aš žinau, kiek daug planų yra susijusių su Klaipėda – užsienio investuotojų planų ir mūsų planų. Taip kad gyvuok, taip sakant, per amžius ir būk laiminga visa Lietuva kartu su Klaipėdos kraštu“, – po renginio kalbėjo G.Nausėda.

Pasak A.Skaisgirytės, tai yra universalus laimės palinkėjimas.

„Kad dar šitą metų Klaipėda ir turbūt daugiau negu šimtą metų, per amžius, būtų su Lietuva, visi to norime. Tai yra laimės palinkėjimas, kodėl jis turėtų būti tik tarybiniuose himnuose“, – šalies vadovo pasisakymą komentavo patarėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius