Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 09 17

R.Karbauskis: latviai džiaugiasi „durna“ Lietuvos valdžia

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis rėžia griežtai: tokios silpnos ir nekompetentingos Vyriausybės, kaip ši, Lietuva dar neturėjo. Anot jo, „valstiečių“ darbas likusią Seimo kadenciją – neleisti nieko pakeisti: nuo mokesčių iki partnerystės įteisinimo, nes tai esą tik pablogintų situaciją.

LVŽS pirmoji iš parlamentinių partijų paskelbė apie savo kandidatą į prezidentus – Aurelijų Verygą.

Pasak R.Karbauskio, A.Veryga yra labai stiprus kandidatas ir niekas nedrįs pasakyti, kad jis negalėtų būti puikus Lietuvos prezidentas.

Vis dėlto „valstiečių“ lyderis neturi iliuzijų, kad kas nors gali nurungti prezidentą Gitaną Nausėdą – ir jo pergalė rinkimuose esą bus pelnyta.

„Manau, pelnytai pagal tai, kaip atstovavo Lietuvai, kaip dirbo Lietuvai prie to, kad konservatoriai visiškai ignoruoja dabartinį prezidentą“, – interviu laidai „15/15“ sakė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

Komentuodamas Lietuvos vyriausybės poziciją Kinijos atžvilgiu, jis tikino iš latvių valdžios išgirdęs padėką už tai, kad jie esą įgijo konkurencinį pranašumą.

Mokesčių sistema blogesnė nei Latvijoje, Estijoje

– Naujas politinis sezonas. Kaip jums visi dabartiniai vyksmai? Koks tas politinis ruduo ir šiek tiek žiemos bus?

– Atrodo, bus pakankamai linksma.

Šnekant apie politinę atmosferą, tai yra tokia beviltiška valdžios situacija, vaizdas toks, kad jie jokių sprendimų jau ir nebesitiki priimti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius