-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 04

R.Karbauskis apie lobizmą reglamentuojantį įstatymą: bandysime trečią kartą ir žiūrėsime konservatoriams į akis

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis žadėjo, kad Lobistinės veiklos įstatymas trečią kartą parlamente bus registruotas pirmadienį. Jis teigė, kad pateikus projektą, valdantieji žiūrės konservatoriams į akis, „ar jie toliau meluos, ar šį kartą balsuos už pasiūlymą“.
Ramūnas Karbauskis
Ramūnas Karbauskis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasak R.Karbauskio, bus registruotas įstatymo projektas, kurį Seimo opozicija ne kartą atmetė.

„Vakar pasakė opozicija, pamelavo teisingiau, kad mes laikome stalčiuose. O faktas yra tas, kad du kartus šioje kadencijoje bandėme tai padaryti. Pabandysime trečią sykį ir žiūrėsime konservatoriams į akis, ar jie toliau meluos, ar šį kartą balsuos už mūsų pasiūlymą“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė jis.

R.Karbauskio teigimu, planuojamame pateikti Lobistinės veiklos įstatymo projekte bus nuostatos dėl kryžminio deklaravimo, dėl asociacijų registravimo lobistais ir panašiai.

„Mes savo požiūrio nekeičiame. Tik jūs patys žinote, kad mums neužtekdavo balsų. Įstatymas buvo pateiktas toks. Jeigu jis šiandien būtų priimtas, jūs nė vienas šiandien mūsų neklaustumėte apie tai, ar geras įstatymas, ar ne. Jis būtų puikus. Tiesiog konservatorių balsais jis buvo atmestas“, – aiškino „valstiečių“ lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius