Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 12

R.Karbauskis: pokštas su užrašu „Gabrielius“ ant taikinio – užribinis humoras

Kolegų pokštą, kai Seime šie apžiūrinėjo taikinį su užrašu „Gabrielius“, „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis vertina kaip užribinį humorą. Tuo metu tokį plakatą kolegei dovanojęs Artūras Skardžius tikino, kad omenyje neturėjo Gabrieliaus Landsbergio.
Valdančiųjų „pokštas“ Seimo salėje – suvarpytas taikinys su įsivaizduojamu G.Landsbergiu?
Valdančiųjų „pokštas“ Seimo salėje – suvarpytas taikinys su įsivaizduojamu G.Landsbergiu? / E.Blaževič/LRT nuotr.

„Žmogus žmogui parodė, pasijuokė, tai nebuvo tikslas viešai tyčiotis, kažkaip kitaip. Čia skonio reikalas (...). Aš į šią vietą žiūriu kaip į tam tikrą humorą, galbūt tokį šiek tiek užribinį, bet ką darysi – mes tokioje visuomenėje gyvename, kur tai priimtina“, – žurnalistams šeštadienį teigė valdančiųjų lyderis.

Kaip skelbė naujienų portalas lrt.lt, penktadienį fotografai užfiksavo, kaip svarstant LRT įstatymo pataisas, plenarinių posėdžių salėje Socialdemokratų darbo frakcijos seniūno pirmasis pavaduotojas Artūras Skardžius ir „valstiečių“ atstovės – Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkė Agnė Širinskienė bei Seimo pirmininko pirmoji pavaduotoja Rima Baškienė – aptaria šaudykloje naudojamą suvarpytą taikinį, virš kurio užrašas –„Gabrielius“.

A.Skardžius portalui tikino, kad omenyje neturėjo opozicinių konservatorių vadovo Gabrieliaus Landsbergio, tačiau pastarasis teigė, kad tai, ką turėjo omenyje A. Skardžius, rodydamas A.Širinskienei suvarpytą taikinį su žmogaus siluetu ir su jo vardu, „yra visiškai aišku“.

R.Karbauskis priminė, kad ir jis pats yra tapęs panašių pokštų objektu, pavyzdžiui, prieš metus vykusiuose „M.A.M.A.“ apdovanojimuose rodyta jo nuotrauka su klouno grimu.

A.Skardžius: tai tikrai ne Landsbergis

A.Širinskienė paaiškino, kad tai – viso labo šmaikšti dovana jai nuo A. Skardžiaus. Daugiau apie tai komentuoti ji nepanoro, rašo Lrt.lt.

Buvo tokia išdaiga ir tiek, – sakė A.Skardžius.

„Tai buvo labai asmeninė dovana ir nenorėčiau daugiau išduoti apie ją“, – juokdamasi komentavo A.Širinskienė.

A. Skardžius, komentuodamas dovaną, taip pat buvo geros nuotaikos. „Buvo tokia išdaiga ir tiek“, – sakė jis besijuokdamas.

Paklaustas, ką taikinys simbolizuoja, Seimo narys sakė nežinantis. „Ir išvis čia nėra viešas dalykas“, – sakė jis.

A. Skardžius tikino, kad omenyje neturėjo G. Landsbergio: „Ne, tikrai ne. Baikit, prie ko čia Gabrielius. Nejuokaukit.“

„Bendras jausmas – nejauku. [...] Man atrodo, kad ką jis turėjo omenyje, yra visiškai aišku. Net neabejoju, kad tas pokštas tikrai turi krislą realybės“, – įvykį komentavo G. Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius