Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 30

Rasa Juknevičienė: konservatoriai tikrai sieks dalyvauti formuojant Vyriausybę po Seimo rinkimų

Viena valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) lyderių, krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė sako, jog konservatoriai po Seimo rinkimų tikrai sieks dalyvauti formuojant Vyriausybę.
Rasa Juknevičienė
Rasa Juknevičienė / Teodoro Biliūno / Žmonės.lt nuotr.

Politikė taip pat sako esanti įsitikinusi, jog konservatoriai rinkimuose pasirodys „kur kas geriau, negu spaudoje bandoma nupiešti“.

„Manau, kad pasirodysime kur kas geriau, negu spaudoje bandoma nupiešti. Darysime viską, kad būtent taip nutiktų. Tada matysime, kokia susiklostys Seimo sudėtis, bet dalyvauti Vyriausybėje tikrai sieksime“, – interviu dienraščiui „Lietuvos žinios“ sakė R.Juknevičienė.

Visuomenės nuomonės tyrimai pastaruoju metu sėkmę rinkimuose prognozuoja opozicinėms partijoms – „darbiečiams“ (apie 17 proc. balsų), socialdemokratams (13 proc.), „tvarkiečiams“ (maždaug 9 procentai balsų). Valdantieji konservatoriai apklausose lieka ketvirti su maždaug 7-8 proc. rinkėjų žadamų balsų.

Klausiama, ar dalyvautų koalicijoje kartu su Darbo partija, kuri kaltinama per apgaulingą buhalterijos tvarkymą nesumokėjusi apie 4 mln. litų, arba partija „Tvarka ir teisingumas“, kurios lyderis Rolandas Paksas buvo nušalintas iš prezidento pareigų per apkaltą, ministrė sakė: „Neskirstau opozicinių partijų į geresnes ir blogesnes“.

Eiliniai Seimo rinkimai vyks šių metų spalio 14 dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius