-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 16

Renginiai lauke: nuo trečiadienio – su 700 žiūrovų, nuo liepos – su tūkstančiu

Nuo trečiadienio renginiuose atvirose erdvėse galės dalyvauti iki 700 žiūrovų, nuo liepos 1-osios – iki 1 tūkstančio. Tokią tvarką pirmadienį patvirtino ekstremaliosios situacijos operacijų vadovas Aurelijus Veryga.
Father John Misty koncerto akimirka
Koncertas / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Anksčiau skelbta, jog renginiai atvirose erdvėse su 700 dalyvių bus galimi tik nuo liepos 1-osios, o su tūkstančiu – apskritai nebus leidžiami, tačiau A.Veryga kultūros, pramogų ir kitų renginių sąlygas uždarose ir atvirose erdvėse sušvelnino.

Nuo trečiadienio – liepos 17-osios – renginiuose lauke galės dalyvauti ne daugiau kaip 700 žiūrovų, neįskaičiuojant atlikėjų, organizatorių ir aptarnaujančio personalo. Jų metų žiūrovai vienas tarp kito turės laikytis bent 1 metro atstumo.

Uždarose erdvėse bus leidžiami renginiai su 150 žiūrovų, taip pat neįskaičiuojant atlikėjų, organizatorių ir aptarnaujančio personalo. Tarp žiūrovų turės būti laikomasi ne mažesnio kaip 2 metrų atstumo.

Nuo liepos 1 dienos renginių organizavimo sąlygas planuojama sušvelninti dar labiau: atvirose erdvėse leisti renginius su ne daugiau kaip 1000 žiūrovų, uždarose – su ne daugiau kaip 200.

Renginių dalyviams, žiūrovams ir darbuotojams rekomenduojama dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones).

Renginių organizavimo sąlygos Lietuvoje keičiamos trečiadienį planuojant atšaukiant karantiną dėl COVID-19. Tiesa, šalyje liks galioti ekstremali situacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius