Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 09 13

Riaušių byloje įtariamas A.Kandrotas – konflikte Kauno „Akropolyje“ dėl galimybių paso

Kaune į optikos saloną, esantį „Akropolio“ prekybos centre ir nuo rugsėjo 13-osios aptarnaujantį tik su galimybių pasais, pirmadienį atvyko prieštaringai pagarsėjęs aktyvistas Antanas Kandrotas-Celofanas. Lankytojas įleistas nebuvo. Prireikė policijos, nes minėtasis asmuo įsivėlė į konfliktą su apsauga.
Užfiksuotas incidentas
Antanas Kandrotas-Celofanas incidento įkarštyje / Kadras iš A.Kandroto filmuotos medžiagos

Šiandien 10.57 val. buvo gautas praeivio pranešimas, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prie įėjimo į prekybos centrą konfliktuoja vyras. Po kelių minučių, 10.59 val., gautas ir prekybos centro administracijos atstovų pranešimas apie viduje konfliktuojantį asmenį, praneša Kauno apskrities policija.

„Nuvykus pareigūnams asmuo rastas lauke, o prekė, kurios vyras atėjo į prekybos centrą atsiimti, jam buvo išnešta“, – skelbia Kauno policijos atstovai.

Kaip žinoma, Celofano pravardę turinčiam Antanui Kandrotui yra pareikšti įtarimai ikiteisminiame tyrime dėl riaušių prie Seimo, teismas šiam įtariamajam yra skyręs kardomąsias priemones.

Šiandieną jis atvyko į „Akropolį“ teigdamas, kad optikos salone yra remontui palikti jo akinių rėmeliai, jis nori juos atsiimti. Šiandien galimybių paso jis esą net neturėtų galimybės gauti, nes viena iš jam taikomų laikinųjų sankcijų – asmens dokumento paėmimas.

A.Kandrotas konfliktą filmavo ir pats paviešino socialiniame tinkle „Facebook“.

Pareiškimas policijoje nebuvo gautas, tačiau dėl viešoje erdvėje užfiksuotos informacijos dėl incidento prekybos centre pareigūnai savo iniciatyva pradėjo vadinamąjį aplinkybių patikslinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius