-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 11 11

RRT vadovas: Ingos Žilienės patirtis padės jai susidoroti su naujais iššūkiais

Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) vadovas Feliksas Dobrovolskis teigia, kad jo pavaduotojos pareigas einanti Inga Žilienė puikiai tiktų į Kainų komisijos pirmininko postą, nes moteris turi reikiamos patirties reguliavimo srityje.
Ryšių reguliavimo tarnybos direktorius Feliksas Dobrovolskis
Feliksas Dobrovolskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
„Tai labai vertingas žmogus Ryšių reguliavimo tarnybai, ir manau, kad jis bus tas žmogus, kuris duos naudą mūsų šaliai. Ji turi daug patirties dirbant reguliavimo srityje, gerai išmano strateginio planavimo klausimus, turi patirties bendradarbiaujant tarptautiniu mastu su kitais reguliuotojais. Manau, kad tokią patirtį turintis žmogus yra tinkamas šaliai“, – BNS teigė RRT vadovas Feliksas Dobrovolskis.

Jo teigimu, patirtis tarnyboje I.Žilienei leis susidoroti su iššūkiais, pradėjus vadovauti Kainų komisijai.

Pateikė prezidentė

Prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėja Giedrė Kaminskaitė-Salters BNS taip pat teigė, kad I.Žilienės patirtis padės jai tinkamai eiti naujas pareigas.

„Aš manau, kad ji yra labai gera šiai pozicijai užimti todėl, kad ji jau daugelį metų dirba reguliatoriumi. Kadangi darbas yra techninis tiek Ryšių reguliavimo tarnyboje, tiek Kainų komisijoje, tai ta reguliacinė patirtis yra labai esminė. Manau, kad ji su ta užduotimi labai gerai susitvarkys“, – BNS sakė G.Kaminskaitė-Salters.

D.Grybauskaitė I.Žilienės kandidatūrą antradienį pateikė Seimui. Ji nuo sausio 21 dienos turėtų pakeisti dabartinę komisijos pirmininkę Dianą Korsakaitę, kuri prieš šį paskyrimą taip pat buvo RRT vadovo pavaduotoja.  

Matematikos bei vadybos ir verslo administravimo išsilavinimą turinti I.Žilienė 13 metų dirba RRT, o nuo 2013 metų laikinai eina jos direktoriaus pavaduotojo pareigas. Ji yra atstovavusi Lietuvai Europos elektroninių ryšių reguliuotojų institucijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius