Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 09

S.Skvernelis nesureikšmina būsimojo VMU vadovo medžioklės su ministrais ir kancleriu

Žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams, kad būsimasis Valstybinių miškų urėdijos (VMU) vadovas Valdas Kaubrė dalyvavo medžioklėje su ministrais ir Vyriausybės kancleriu, premjeras Saulius Skvernelis teigia to nesureikšminantis. Anot premjero, reikalai nėra sprendžiami medžioklėje.
Saulius Skvernelis
Saulius Skvernelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tai yra absoliutus melas. Medžioklėse reikalai nesprendžiami, kiek mane informuoja dalyvaujantys medžioklėje“, – trečiadienį žurnalistams sakė S.Skvernelis.

„O laisvalaikio leidimo principas manęs nelabai domina. Nežinau, kodėl jūs tą medžioklę taip sureikšminate (...). Tai yra laisvalaikio leidimo klausimai, kurie yra vieši, deklaruoti, medžioklės lapai dabar yra prieinami plačiajai visuomenei“, – pridūrė jis.

LRT tyrimų skyrius trečiadienį paskelbė, kad VMU vadovo konkursą laimėjęs V.Kaubrė medžioja kartu su Vyriausybės kancleriu Algirdu Stončaičiu, aplinkos ministru Kęstučiu Mažeika ir žemės ūkio ministru Andriumi Palioniu.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Valdas Kaubrė
Tomo Markelevičiaus nuotr./Valdas Kaubrė

Pranešama, kad bendrose medžioklėse su V.Kaubrė taip pat dalyvaudavo kiti įtakingi politikai, verslininkai ir teisėsaugos atstovai.

Anksčiau šį mėnesį paskelbta, kad iki šiol laikinai VMU vadovavęs V.Kaubrė laimėjo konkursą tapti nuolatiniu įmonės vadovu. V.Kaubrę jau patikrino specialiosios tarnybos. Planuojama, kad vadovauti VMU jis pradės kitą pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius