Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 17

SAM: Lietuvos ir Lenkijos sveikatos apsaugos ministrai bendradarbiaus dėl kovos su koronavirusu

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga tikina, kad Lietuva ir Lenkija yra pasiruošusios bendradarbiauti dėl kovos su koronavirusu (COVID-19), skelbiama SAM išplatintame pranešime.
Koronavirusas
Koronavirusas / 123rf.com nuotr.

Ketvirtadienį įvyko dvišalis Lietuvos-Lenkijos sveikatos apsaugos ministrų Aurelijaus Verygos ir Adam Niedzielski susitikimas. Jo metu aptartos dvišalio bendradarbiavimo, kovojant su koronaviruso (COVID-19) pandemija, galimybės.

„Sveikatos apsaugos ministerija yra pasirengusi plėtoti bendradarbiavimą su Lenkija, teikti ekspertų pagalbą, siekiant kartu įveikti koronaviruso sukeltas pasekmės bei ieškoti būdų, kaip užkirsti kelią tolimesniam viruso plitimui“, – teigia sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

Susitikimo metu Lenkijos ir Lietuvos Vyriausybės taip pat pasirašė bendradarbiavimo deklaraciją dėl strateginės partnerystės su Baltarusija, aptarė bendradarbiavimo galimybes švietimo srityje, Lietuvos-Lenkijos intermodalinio traukinio eksploatavimo ir keleivių vežimo maršrutu Vilnius-Kaunas-Balstogė-Varšuva projekto plėtros klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius