-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 11

Šaulių sąjungos gretas papildė daugiau kaip trys šimtai naujų šaulių

Lietuvos šaulių sąjungos gretos toliau sparčiai plečiasi – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną ant Gedimino kalno sostinėje bei kituose miestuose visoje Lietuvoje iškilmingai prisiekė daugiau kaip 300 naujų šaulių.
Priesaikos akimirka
Priesaikos akimirka / Lietuvos šaulių sąjungos nuotr.

Tarp naujokų, kurie davė šaulio priesaiką, yra įvairaus amžiaus ir profesijų atstovų, tarp jų – ir krašto apsaugos ministras Juozas Olekas, anksčiau jau ne kartą išsakęs savo paramą Šaulių sąjungos veiklai ir plėtrai.

„Lietuvos šaulių sąjunga yra pilietinės visuomenės pagrindas, todėl džiugu, kad tęsiant tarpukario tradicijas, jos vaidmuo tampa vis labiau matomas, o į LŠS gretas stoja žymūs politikai, valstybės tarnautojai ir visuomenės veikėjai. Tai ne tik parama Lietuvos šaulių sąjungai, bet ir asmeninis pavyzdys“, - sako Lietuvos šaulių sąjungos vadas ats. plk. ltn. Liudas Gumbinas.

Jo teigimu, spartus Lietuvos šaulių sąjungos gretų augimas ir vis aktyvesnė šaulių veikla rodo, kad patriotizmas ir krašto apsauga mūsų visuomenei nėra tik tuščios frazės, todėl Sąjunga remia Valstybės gynimo tarybos siūlymą penkeriems metams grąžinti šauktinius.

Lietuvos šaulių sąjunga – savanoriška pilietinio ugdymo ir pilietinės savigynos visuomeninė organizacija, kuri dabar vienija daugiau kaip 8 tūkst. narių.

Pernai į sąjungos gretas įstojo tūkstantis piliečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius