Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 27

Savaitraštis „15min“ – apsiperkantiems e-MAXIMA.lt

Nuo sausio 27 dienos vilniečiai, perkantys elektroninėje parduotuvėje e-MAXIMA.lt, kartu su užsisakytu prekių krepšeliu turės galimybę gauti ir naujausią savaitraščio „15min“ numerį.
Moteris skaito laikraštį.
Moteris skaito laikraštį. / Fotolia nuotr.

Nemokamas savaitraštis „15min“ bus pristatomas visiems e-MAXIMA.lt klientams, kurie prekes pageidaus gauti nuo penktadienio iki antradienio. Ši paslauga pirkėjui nieko papildomai nekainuos, laikraštis bus pristatomas visiems pirkėjams, nepriklausomai nuo užsisakyto prekių krepšelio dydžio.

Vilniečių ir kitų didžiųjų miestų gyventojų pamėgtas nemokamas laikraštis „15min“ nuo sausio 20 dienos pasirodo vieną kartą per savaitę ir yra platinamas penktadieniais bei šeštadieniais. „15min“ galima rasti kavinėse, Verslo centruose, mokymo įstaigose, prekybos centruose, specialiose miestuose įrengtose dėžėse ir kitose vietose. Daugiau kaip 80 000 tiražu platinamas laikraštis pasiekia Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus ir Marijampolės gyventojus. Tie, kas neturi galimybė ar nespėjo gauti popierinio laikraščio varianto, gali skaityti elektroninę jo versiją.

Praėjusių metų rudenį startavusi e-MAXIMA.lt elektroninė parduotuvė jau spėjo pelnyti laiką taupančių ir patogų gyvenimą mėgstančių vilniečių simpatijas – čia galima apsipirkti, neiškeliant kojos iš namų. MAXIMA prekybos tinklas pirmasis iš didžiųjų prekybos tinklų mūsų šalyje pasiūlė pirkėjams šią galimybę. Šiuo metu e-MAXIMA.lt galima rinktis iš 16 tūkstančių prekių asortimento. Užsisakius prekių už 49 litus ir daugiau, prekių atvežimas pirkėjui nieko nekainuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius