Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 05

Seimo narys Justas Džiugelis – saviizoliacijoje

Seimo narys konservatorius Justas Džiugelis ketvirtadienį pranešė Seimo plenariniame posėdyje nedalyvaujantis, nes izoliavosi dėl kontakto su koronavirusu užsikrėtusia slaugytoja.
Jusas Džiugelis
Jusas Džiugelis / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Jei tu neini pas koroną, tai korona ateina pas tave. Ryte, važiuojant į plenarinį posėdį, gavau žinutę, kad namuose man kartais padedančiai slaugytojai nustatytas COVID-19 virusas. Paskutinis kontaktas buvo šį antradienį. Šiuo metu jaučiuosi gerai. Nors jau kelias valandas negaliu prisiskambinti į NVSC, tikiu, kad artimiausiu metu pavyks atlikti COVID-19 testą. Koks jis bebūtų, džiaugiuosi, kad jau kurį laiką sąmoningai stengiausi kuo mažiau bendrauti gyvai, eidavau tik ten, kur būtina, taip saugodamas ir save, ir kitus“, – feisbuke pranešė Seimo narys.

Jis tikino, kad ryte gauta žinutė dar kartą įrodė, kad šiuo sudėtingu laikotarpiu išvengti saviizoliacijos beveik neįmanoma.

„Ne tik man, bet ir visiems, o taip pat ir kolegoms parlamentarams. Kasdien vis daugiau jų privalės likti namuose ir dėl to Seimo darbas bus paralyžiuotas. Matau vienintelę išeitį – nuotolinį darbą, kurį ir siūlo Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis. Deja, labiausiai tam priešinasi „valstiečiai“, kuriems aktyvus kolegų dalyvavimas posėdžiuose trukdytų „prastumti“ paskutinės minutės „reikaliukus“. Ką gi, paskutinės šios kadencijos dienos bus įdomios“, – rašo Seimo narys.

Jei tu neini pas koroną, tai korona ateina pas tave. Ryte, važiuojant į plenarinį posėdį, gavau žinutę, kad namuose...

Posted by Justas Džiugelis on 2020 m. lapkričio 5 d., ketvirtadienis

15min primena, kad koronavirusas buvo nustatytas trims Seimo nariams – Valerijui Simulikui, Pauliui Saudargui ir Irinai Rozovai.

Taip pat koronavirusas nustatytas dviem Seimo kanceliarijos darbuotojams.

Seimo kanceliarijos šios dienos duomenimis, saviizoliacijoje yra Seimo narys Paulius Saudargas ir Seimo narė Irina Rozova. Sergančių ir esančių saviizoliacijoje Seimo kanceliarijos darbuotojų nėra.

V.Simulikas jau pasveiko ir ketvirtadienį dalyvauja Seimo darbe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius