Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 01

Šeimos kortelės kelią skinasi ir Seime

Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto (SRDK) nariai vienbalsiai pritarė, kad gausios ir neįgalius vaikus auginančios šeimos būtų aprūpintos visoje Lietuvoje galiosiančiomis nuolaidų bei lengvatų kortelėmis. Jei bus gautas daugumos parlamentarų pritarimas, nuolaidų kortelėmis bus galima naudotis nuo kitų metų vidurio, rašo „Lietuvos žinios“.
Sostinės vaikų daržels – „Ąžuolas“
Šeimos kortelės kelią skinasi ir Seime. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak vienos šio projekto iniciatorių Seimo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos seniūnės Ritos Tamašunienės, svarstoma, kad gausioms šeimoms galėtų būti dalijamos lustinės kortelės, taip pat į jų mobiliuosius telefonus galėtų būti įvedama kortelių analogija – mobiliosios programos.

„Mūsų siekis, kad įmonės, veikiančios visos šalies teritorijoje, nuolaidas teiktų visoms gausioms bei neįgalius vaikus auginančioms Lietuvos šeimoms, o vietinės reikšmės įmonės teiktų nuolaidas tik tų savivaldybių, kuriose jos veikia, gyventojams“, – sakė Seimo narė.

Kiekviena kortelių turėtojams nuolaidas teiksianti įmonė būtų žymima valstybės iniciatyva pagamintu ženklu, bylojančiu, kad tai yra socialiai atsakinga įmonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius